2012-11-19 11:10:11
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
Με την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τη σημερινή (17.00, ΕΤ1) αναμέτρηση με την Καβάλα.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο ΣΕΦ τους «Αργοναύτες», για την 6η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, και παρόλο που η διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα του Δημήτρη Γαλάνη είναι μεγάλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απαιτεί από τους παίκτες του να επιδείξουν το μάξιμουμ της συγκέντρωσης, κάνοντας παράλληλα το 6Χ6. Ο 47χρονος τεχνικός επιθυμεί να διατηρήσει η ομάδα του τον πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό που έδειξε να έχει αποκτήσει στον αγώνα στη Βιτόρια κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, εν όψει του σαφώς πιο δύσκολου αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο την Εφές Αναντόλου, και πάλι στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα (22/11).

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλει να δει να επαναλαμβάνονται φαινόμενα ανάλογα του αγώνα στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης παρουσιάστηκαν χαλαροί μετά το «διπλό» στο Μιλάνο επί της Αρμάνι και κινδύνεψαν ακόμα και με ήττα από το Περιστέρι. Το ζητούμενο, άλλωστε, για τον Ολυμπιακό είναι να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή του, αντιμετωπίζοντας όλα τα παιχνίδια του με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον Πέρο Άντιτς, ο οποίος εξασφάλισε ειδική άδεια μέχρι αύριο (20/11), προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της εγκυμονούσης συζύγου του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, από εκεί και πέρα, με το 47χρονο τεχνικό να αναμένεται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Οι ερυθρόλευκοι, που προέρχονται από το θριαμβευτικό πέρασμα από τη Βιτόρια για την Ευρωλίγκα, θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη απέναντι στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουν την... γλυκιά μοναξιά της κορυφής, μετά την εντός έδρας ήττα -σοκ που γνώρισε ο μέχρι πρότινος συγκάτοικός του στο ρετιρέ Πανιώνιος με «θύτη» το Ρέθυμνο.

Έλεγχος του ρυθμού, επιβολή γρήγορου παιχνιδιού, τρεξίματα, ενέργεια, σωστές επιλογές στην επίθεση, αλλά και ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία, αποτελούν τα «στοιχήματα» για τον Ολυμπιακό και όλα... θα φανούν μέσα στο παρκέ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάω να δώσω αίμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάω να δώσω αίμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ