2012-11-19 11:09:02
Φωτογραφία για Μυστήριο με τα εκρηκτικά στο Μπάλο
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση των εκρηκτικών στην περιοχή του Μπάλου στα Χανιά. Η ποσότητα των εκρηκτικών που βρέθηκε μέσα σε βαρέλια θαμμένα στην ... άμμο, ήταν αρκετή για να τινάξει στον αέρα μια ολόκληρη γειτονιά και οι αξιωματικού ΕΛΑΣ αναζητούν τη λύση στο γρίφο της υπόθεσης. Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα για τη χρήση των εκρηκτικών και οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, από την παράνομη αλιεία μέχρι σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Οι απαντήσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο 54χρονος που συνελήφθη δεν κρίνονται πειστικές από τους αξιωματικούς της αστυνομίας

Ούτε λίγο ούτε πολύ στην κατοχή του 54χρονου βρέθηκαν, μία συσκευασία αμμωνιοδυναμίτιδας βάρους 35 κιλών, τέσσερα φυσίγγια αμμωνιοδυναμίτιδας βάρους 8 κιλών, 12 φυσίγγια ζελατοδυναμίτιδας βάρους πέντε κιλών και τρεις πλάκες εκρηκτικού στερεάς μορφής που προέρχεται από το πρώην ανατολικό μπλοκ βάρους 2 κιλών. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά μέτρα βραδύκαυστο και ακαριαίο φυτίλι, πολλοί πυροκροτητές, καθώς και το ποσό 16.000 ευρώ, ένα πιστόλι και περίπου 200 σφαίρες.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάω να δώσω αίμα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάω να δώσω αίμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ