2012-11-19 05:48:02
Φωτογραφία για Η «προσβολή» της Δούκισσας στην Kim
Στο Λονδίνο για να παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν ρούχων που σχεδιάζει με τις αδερφές της βρίσκεται η Kim και σκέφτηκε να αποκτήσει... βασιλικές επαφές! Έτσι, απέστειλε ένα μέρος της σειράς ρούχων της στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton. Ωστόσο, και δεν αποτελεί έκπληξη για κανένα, η Δούκισσα ευχαρίστησε για την ευγενική χειρονομία κι έστειλε πίσω το δώρο! Πηγή μέσα από το παλάτι ανέφερε στο περιοδικό The Examiner: «Η Kate με τίποτα δεν μπορεί να συνοδεύσει τη βασίλισσα φορώντας ένα εφαρμοστό λεοπάρ φόρεμα ή ένα τζάκετ με χρυσές πούλιες!».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι η Kim προσκάλεσε την Kate για τσάι, αλλά επίσης δέχθηκε την άρνηση της Δούκισσας. Αυτό που ήλπιζε η ριάλιτι σταρ ήταν να αποκτήσει βασιλικές διασυνδέσεις και κυρίως να γίνει φίλη με την Kate, ώστε να την πείσει να φορέσει ένα από τα ρούχα της κολεξιόν της προκειμένου να γίνει ανάρπαστη και στη Μ. Βρετανία σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην Daily Star. Φίλος της Kardashian ωστόσο διέψευσε τις φήμες, λέγοντας «Η Kim δεν προσκάλεσε ποτέ την Kate για γεύμα. Βρέθηκε στην Αγγλία για μερικές ημέρες και μόνο για δουλειά».


Σε πρόσφατη συνέντευξή της όμως η Kim είχε προϊδεάσει ότι θα προσέγγιζε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, καθώς είχε τονίσει πως «η Kate φαίνεται πολύ γλυκιά και είναι και πριγκίπισσα. Μας αρέσει πολύ το στιλ της. Θα μπορούσε να φορέσει τα ρούχα μας και να τα συνδυάσει μ’ ένα από τα καπέλα μας!».

Εκπρόσωπος της Kate Middleton δήλωσε στη MailOnline: «Γενικώς η πολιτική του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ είανι να μην δέχονται δώρα εκτός κι αν αποστολέας είναι κάποιος που γνωρίζουν προσωπικά. Παρόμοια δώρα επιστρέφονται στον αποστολέα με ευχαριστίες και μία εξήγηση από την πολιτική των Αυτών Υψηλοτήτων». Εκπρόσωπος της Kim Kardashian δεν ήταν διαθέσιμος για σχολιασμό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ