2012-11-19 05:38:03
Φωτογραφία για Σοκ στις Μοίρες - Νεαρός προσπάθησε να βιάσει απροστάτευτη γριούλα
Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού από τα ξημερώματα ότι έγινε αντιληπτό ότι νεαρός επιχείρησε να βιάσει 77χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η γυναίκα δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της με πιθανότερο κίνητρο την κλοπή ωστόσο όταν όταν ο δράστης είδε ότι δεν έβρισκε τίποτε να πάρει άρχισε να ασελγεί πάνω στην ηλικιωμένη γυναίκα η οποία λόγω του πανικού αλλά και των χρόνων που τη βάραιναν ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Ο νεαρός δράστης φαίνεται ότι ήθελε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές πάνω στην άτυχη γυναίκα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αφού την ακινητοποίσε, την έγδυσε με την άτυχη γυναίκα να βιώνει εφιαλτικές ώρες. Ωστόσο μπορεί να μην πρόλαβε να ολοκληρώσει την αρρωστημένη πράξη του, άφησε όμως τα σημάδια του.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή ενώ η γυναίκα πανικόβλητη κάλεσε την αστυνομία αλλά και τα παιδιά της που ζουν σε κοντινή απόσταση και πρόκειται για γνωστούς επιχειρηματίες των Μοιρών.


Απο εκείνη την ώρα έχει σημάνει συναγερμός τόσο στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών όσο και στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου για τον εντοπισμό του νεαρού που δε δίστασε να απλώσει τα χέρια του σε ηλικιωμένη γυναίκα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη. Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλβανό που πρόσφατα πήρε την ελληνική υπηκοότητα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο στην επίθεση που έκανε στο σπίτι της ηλικιωμένης να μην ήταν μόνος του. Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν ήδη προσαχθεί τρία άτομα ενώ συγκεντρώνονται στοιχεία για την υπόθεση.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ