2012-11-19 00:09:00
Φωτογραφία για Δίκαιη η ήττα μας
Ο Κωνσταντινίδης αντικατέστησε τον Ετό με την έναρξη του δευτέρου μέρους και σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας παραδέχθηκε πώς δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το ματς: «Δε νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά εμείς στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ξέρω τι έφταιξε, δε μπήκαμε συγκεντρωμένοι και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα, είναι να δουλέψουμε γιατί έρχεται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Το σημερινό τελείωσε, το αφήνουμε πίσω και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το κοιτάμε σα μια νέα αρχή. Όταν χάνεις δεν έχεις να κρατήσεις κάτι θετικό. Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο σήμερα, ήταν καλύτερο από το δεύτερο και πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ