2012-11-19 00:08:03
Φωτογραφία για Με μηνύσεις απαντάει ο δικηγόρος για την υπόθεση των ψευδών (;) πιστοποιητικών τοξικομανίας
Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου πρόκειται να υποβάλλει ο ένας εκ των δύο δικηγόρων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο ίδιος κάνει λόγο για ηθικό και νομικό ατόπημα, αναφερόμενος στην εμπλοκή του ονόματός του στην πολύκροτη υπόθεση.

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου ετοιμάζεται να υποβάλλει, την Τρίτη, ένας εκ των δύο δικηγόρων που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση έκδοσης ψευδών πιστοποιητικών τοξικομανίας, η οποία αποκαλύφθηκε με την εξάρθρωση των δύο εγκληματικών οργανώσεων και από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που κατέγραψε το βαλιτσάκι της ΕΥΠ.

Ο δικηγόρος θιγμένος από την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση, μιλώντας στο Cretalive, κάνει λόγο για ελαφρότητα με την οποία κάποιοι χειρίστηκαν το ζήτημα και αναφέρει πως έως ότου αποκατασταθεί η αλήθεια θα απέχει από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων που είχε αναλάβει.

"Όσοι βιάστηκαν με τόση ευκολία να θεωρήσουν δικηγόρους ως εμπλεκόμενους σε υπόθεση έκδοσης δήθεν ψευδών βεβαιώσεων, θα διαπιστώσουν σύντομα πόσο μεγάλο ηθικό και νομικό ατόπημα διέπραξαν. Η αναφορά και χρήση του ονόματος κάποιου ανθρώπου, εν αγνοία του, σε ανόητες συνομιλίες τρίτων, φυσικά δεν αποτελεί ένδειξη δικής του ευθύνης.


Επίσης, όσοι απερίσκεπτα αμφισβήτησαν την εντιμότητα και την επαγγελματική μου ακεραιότητα, παρασυρόμενοι από την ελαφρότητα με την οποία η Αστυνομία χειρίσθηκε το συγκεκριμενό ζήτημα, θα διαπιστώσουν τις επόμενες μέρες το τεράστιο σφάλμα τους.

Για τις αξιόποινες πράξεις που τελέσθηκαν εις βάρος μου, και όχι μόνο, θα υποβάλω μηνυτήρια αναφορά στον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να λογοδοτήσουν όσοι, αδίκως και προπετώς και αβασάνιστα, ενέπλεξαν το πρόσωπό μου. Οι ανόητες ή κακόβουλες προθέσεις κάποιων δεν μπορούν να αλλοιώσουν την αλήθεια.

Μέχρι να αποκατασταθεί η αλήθεια θα απέχω από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων που μου είχαν αναθέσει την υπεράσπισή τους" - αναφέρει ο δικηγόρος.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δίκαιη η ήττα μας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Δίκαιη η ήττα μας"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ