2012-11-18 20:51:13
Φωτογραφία για Σπάσανε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη [Video]
Φορώντας κράνη και κουκούλες άγνωστοι, μέχρι στιγμής δράστες, έκαναν γυαλιά καρφιά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη, λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι δράστες αφού έσπασαν την κεντρική είσοδο της οικοδομής που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και 28ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη γέμισαν τους τοίχους με αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ φορώντας κράνη κατευθύνθηκαν στον τρίτο όροφο της οικοδομής όπου και διατηρεί τα γραφεία της η Χρυσή Αυγή.

Παραβιάζοντας την είσοδο των γραφείων εισήλθαν μέσα σε αυτό καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Έσπασαν γραφεία, πόρτες και τοίχους, ενώ κατέστρεψαν πλήρως την τουαλέτα του διαμερίσματος.

Οι δράστες γέμισαν τους τοίχους των γραφείων με συνθήματα κατά του φασισμού και του ρατσισμού ενώ διέλυσαν μια μικρή βιβλιοθήκη που διατηρούσαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Φθορές προκάλεσαν και στην κεντρική πινακίδα που έχουν αναρτήσει τα μέλη της ΧΑ έξω από τα παράθυρα των γραφείων της. Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα της επίθεσης διεξαγόταν το θρακικό ντέρμπι ανάμεσα στην Σκόντα Ξάνθη και τον Πανθρακικό, με το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων να βρίσκεται στον χώρο του γηπέδου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 και τα μέλη της ΧΑ Ξάνθης απουσίαζαν από τον χώρο των γραφείων.

thrakitoday.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανσές, Πανσεδάκ, Βιόλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πανσές, Πανσεδάκ, Βιόλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ