2012-11-18 18:39:37
Φωτογραφία για «ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ;
Την ευκαιρία να «γράψει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Α1 με την φανέλα του Ολυμπιακού θα έχει ο Γιώργος Γεωργάκης απέναντι στη πρώην του ομάδα, την Καβάλα, απόντος του Πέρο Άντιτς.

Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το επίσημο «ντεμπούτο» του με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα έχει ο Γιώργος Γεωργάκης το απόγευμα της Δευτέρας (17.00) κόντρα στην πρώην τγου ομάδα την Καβάλα!

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε μια φορά στη 12άδα του Ολυμπιακού, λόγω και της πολυάριθμης παρουσίας στην γραμμή των ψηλών, απόντος του Πέρο Άντιτς (ο Σκοπιανός έχει εξασφαλισει άδει,α ώστε να συμπαρασταθεί στην γέννα της συζύγου του, που θα φέρει στον κόσμο του δεύτερο παιδί της οικογένειας) αναμένετια να περάσει στο «ροτέισον» του Γιώρογυ Μπαρτζώκα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Γεωργάκης θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης στην Α1. Και μ΄λιστα, κτά διαβολική σύμπτωση απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ