2012-11-18 16:24:47
Φωτογραφία για ΕΥΚΟΛΑ 2-0 ΤΟΝ ΟΦΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Το μεσημέρι του Σαββάτου οι έφηβοι του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν τον ΟΦΗ τον οποίο και νίκησαν με 2-0 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και περισσότερα γκολ αφού δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Το 1-0 έγινε στο 29’ από τον Χαντζάρα, ενώ στο 55’ ήταν η σειρά του Καναβέτα να χριστεί σκόρερ, εκμεταλεύομενος το κόρνερ του Τούφα και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Με αυτή τη νίκη οι Έφηβοι του Ολυμπιακού «ανέβηκαν» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ την προσεχή αγωνιστική θα υποδεχτούν στο Ρέντη τον ΠΑΟ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Ξανθόπουλος (85’ Ντάσης), Τούφας, Τόλι, Μακροστέργιος, Μαργαρίτης, Καναβέτας, Παπανικολάου (63’ Μανθάτης), Γαρεφαλάκης (90’ Τσόνεφ), Καλλέργης (91’ Ράντζα), Χαντζάρας (82’ Αράπης).

ΟΦΗ: Γιαννόπουλος, Παρασύρης (85’ Σηρδέλης), Τουγλής, Παχάκης, Λογοθέτης (87’ Παπουτσάκης), Μπάμπης, Τσαντηράκης (46’ Κασαπάκης), Γαργανουράκης, Σαχλαμάκης (79’ Μανωλακάκης), Χρηστάκης, Χατζάκης (69’ Χαλκιαδάκης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ