2012-11-18 16:20:02
Φωτογραφία για Ενωμένοι απέναντι στα προβλήματα οι Δήμαρχοι των Βορείων Σποράδων
Πραγματοποίησαν σύσκεψη στη Σκύρο,με σκοπό την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών...Πραγματοποιήθηκε στη Σκύρο την Κυριακή 11 Νοεμβρίου συνάντηση εργασίας αντιπροσωπιών των νησιών των Βορείων Σποράδων με επικεφαλής τους Δημάρχους Αλοννήσου Πέτρο Βαβίνη, Σκιάθου Νίκο Πλωμαρίτη, Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή και Σκύρου Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη (φωτό).

Αντικείμενο της ημερίδας ήταν η αναζήτηση λύσεων στα κοινά προβλήματα, η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για την επίλυσή τους και κυρίως η ανίχνευση δυνατοτήτων, ενεργειών και δραστηριοτήτων που θα προβάλλουν και θα προωθούν τα ιδιαίτερα κοινά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του γεωγραφικού συμπλέγματος των Βορείων Σποράδων, με την μακροχρόνια ιστορία τους.

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν από κάθε νησί εκπρόσωποι της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Φορέων, εκπρόσωποι των Λιμενικών Ταμείων, εκπρόσωποι των Ξενοδόχων και των Επαγγελματιών και εκπρόσωποι των μειοψηφιών των Δημοτικών Συμβουλίων.

Συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Σκύρου Ναυτικής Εταιρείας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Εύβοιας Παναγιώτης Σίμωσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Στουπής.
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ