2012-11-18 12:01:07
Φωτογραφία για Η Φαίη Σκορδά και το how-to του κόκκινου παντελονιού
 

Ποια είναι τα μυστικά της σωστής εφαρμογής της τάσης; Τί ήταν το παντελόνι που φόρεσε;

Τι φοράς όταν πρέπει σε μία μέρα να παραβρεθείς σε μια παρουσίαση βιβλίου και σε μια επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο; Η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα leather κόκκινο BSB παντελόνι και βγήκε στυλιστικά κερδισμένη!

Αν θέλεις φέτος να επενδύσεις στην τάση του χρωματιστού παντελονιού αξίζει να ρίξεις μια (προσεκτική) ματιά σε αυτή την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά και να αντιγράψεις το μυστικό της επιτυχίας της:

Το παντελόνι: Η δερμάτινη εκδοχή του κόκκινου παντελονιού δεν πρέπει να σε τρομάζει. Μπορεί να πρόκειται για ένα statement κομμάτι αλλά ταιριάζει απόλυτα στην καθημερινότητα της πόλης και δεν δείχνει υπερβολικό αρκεί να ακολουθήσεις συγκεκριμένους κανόνες στο συνδυασμό.

Το top: Για να δώσεις στο δερμάτινο κόκκινο παντελόνι τον αέρα που χρειάζεται για να ξεχωρίσει πρέπει να το συνδυάσεις με ένα λιτό και απέριττο τοπ. Μια λευκή μπλούζα με διακριτικό ντεκολτέ και casual χαρακτήρα είναι ιδανική.


Το Jacket:Για να αντιμετωπίσεις την ψύχρα των ημερών συχνά βασίζεσαι στο αγαπημένο σου leather jacket αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να το αποχωριστείς. Αντ’ αυτού επίλεξε ένα μακρύ blazer: θα σε κρατήσει ζεστή και ταυτόχρονα θα δώσει τον «sharp» χαρακτήρα που απαιτεί το look.

Οι γόβες: Για να αναδείξεις το παντελόνι και όσο ακόμα το επιτρέπει ο καιρός ξέχνα τα ankle booties σου και επίλεξε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες (ιδανικά καστόρινες!). Εναλλακτικά, αν δεν είσαι fan των τακουνιών μπορείς να το φορέσεις με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή και slippers που είναι φέτος hot.

http://www.missbloom.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ