2012-11-18 11:57:02
Φωτογραφία για Το μνημόνιο του Πολυτεχνείου και η σούπερ δόση στον Κυριακάτικο Τύπο
Το κυριακάτικο 'ΕΘΝΟΣ' προσθέτει ότι 'Στο Europegroup με σούπερ δόση στα 44 δις Ευρώ και εκταμίευση ως 10 Δεκεμβρίου-Λύση κοκτέιλ για τους Ευρωπαίους για την Ελλάδα-ΔΝΤ και Ε..Ε βρήκαν τρόπο να ξεπεράσουν το ...αδιέξοδο για το χρέος-Προκαταβολή 20 δις ευρώ για την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου".

@Με τίτλο: "Η Φεβρωνία και οι 7 υπουργοί!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία κάνει λόγο για "έγγραφο-φωτιά του ΣΔΟΕ προς τη Βουλή". Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews: "η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών ανοίγει με κατεπείγουσες διαδικασίες τους λογαριασμούς των 8 πολιτικών και συγγενικών τους προσώπων και "ξεσκονίζει" τα πόθεν έσχες τους". Στο μικροσκόπιο των Αρχών -όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα- είναι η Φεβρωνία Πατριανάκου και οι: Γιάννης Ανθόπουλος, Γιώργος Βουλγαράκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Τάσος Μαντέλης, Γιάννος Παπαντωνίου, Αρης Σπηλιωτόπουλος και Απόστολος Φωτιάδης
. Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Ακούει κανείς;". Αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Η λαϊκή οργή δυναμώνει... Ακούει άραγε κανείς στην πολιτική μας σκηνή την υπόκωφη βοή του μεγάλου σεισμού που έρχεται;" Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε: - Μαρτύριο σε... δόσεις: Οι ρήτρες φέρνουν απολύσεις στο Δημόσιο. Η κυβέρνηση νομοθετεί την αυξημένη εποπτεία για να πάρει τα 31,5 δισ. Προσωρινή λύση για το χρέος δίνουν οι δανειστές. - Γιούργκεν Κόπελιν, βουλευτής του γερμανικού κόμματος FDP: "Επιτέλους τιμωρήστε τη διαφθορά".

@Η' Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' επισημαίνει στο κύριο θέμα ότι "Πεινάει ο Στρατός και στο άρθρο 99 οι ένοπλες δυνάμεις-Εκρηκτικό μείγμα λιτότητας οδηγεί σε επιχειρησιακή ύφεση και απειλεί να τινάξει στον αέρα το αξιόμαχο, αξιωματικοί με οικογένειες και παιδιά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά τις μειώσεις ως και 53% των μισθών". Το ΄ΒΗΜΑ' αποκαλύπτει ότι "Η ασφυκτική επιτροπεία στις τράπεζες απειλεί με αφελληνισμό-Η Τρόικα κάνει μπίζνες-Εννέα στις δέκα επιχειρήσεις θα πτωχεύσουν ή θα πουληθούν αναγκαστικά στους ξένους".

@Η 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' επιβεβαιώνει ότι "Η Κυβέρνηση σε νευρική κρίση λίγο πριν από τη δόση-Λόγω εσωτερικών διαφωνιών και ανασχηματισμός μετά την εκταμίευση της δόσης". Το 'ΠΑΡΟΝ' υπογραμμίζει επίσης ότι "Με δικαίωμα βέτο ξένοι επίτροποι στις τράπεζες-Θα ελέγχουν τις χορηγήσεις δανείων πάνω από 10 εκ. ευρώ και για δάνεια σε μέλη διοικήσεων τραπεζών και σε συγγενείς τους άνω των 5 εκ. ευρώ-Μπάστακες παντού ακόμα και στις Εφορίες-θα δίνουν εντολές για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς'. Το ΆΡΘΡΟ' καταλήγει ότι "Οι συμφωνίες μαμούθ με κινέζους ανοίγουν τον δρόμο για επενδύσεις, θέσεις εργασίας και ανάπτυξη-Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα-Η προσήλωση Σαμαρά στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων αποκαθιστά την αξιοπιστία της χώρας και φέρνει καρπούς".
greekmme.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γυρίζει σελίδα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γυρίζει σελίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ