2012-11-18 11:44:07
Φωτογραφία για Σεμινάριο ειδικής αγωγής  «Η δύναμη της θέλησης»
Xθες πραγματοποιήθηκε το 3o σεμινάριο ειδικής αγωγής στη Λάρνακα. Διοργανωτής του εν λόγω σεμιναρίου ήταν το γραφείο Φυσικής Αγωγής και το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. 

Χαιρετισμό απεύθυνε η επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Κάλλη Χατζηιωσήφ και η επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Ελευθερία Χατζηστεφάνου. Αναπτύχθηκαν τα θέματα του αθλητισμού ως μέσο κοινωνικής ένταξης, των Ειδικών Ολυμπιακών(special Olympics), του στίβου, της ενόργανης γυμναστικής και του χορού μέσα από παρουσιάσεις(power point), οπτικοακουστικά αποσπάσματα(video) αλλά και πρακτικό μέρος. 

Σε αυτό το κομμάτι του σεμιναρίου άτομα του Ειδικού σχολείου Απ. Βαρνάβα και του Κέντρου ΑμΕΑ Αγ. Λαζάρου Λάρνακας χόρεψαν και έπαιξαν floor ball αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως με τη δύναμη της θέλησης επιτυγχάνονται τα πάντα! 

Οι συμμετέχοντες σίγουρα αντιλήφθηκαν πως τα άτομα με νοητική υστέρηση σίγουρα δεν στερούνται του δικαιώματος να ονειρεύονται μια ζωή γεμάτη χαρά και έχουν μάθει να παλεύουν για πράγματα που εμείς οι υπόλοιποι τα θεωρούμε δεδομένα, ούτως ώστε να την αποκτήσουν! 

 Η Συντακτική Ομάδα
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ