2012-11-18 09:47:44
Φωτογραφία για Και νέο πτώμα άγνωστου άντρα σε ακτή του Πηλίου, αυτή την φορά στο Χορευτό
ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ 24ωρα μετά τον εντοπισμό πτώματος στη Λύρη Προμυρίου, το οποίο ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί Δεν πέρασαν δύο 24ωρα από το απόγευμα της Πέμπτης, οπότε σε ακτή της Λύρης Προμυρίου βρέθηκε το πτώμα ενός άντρα, αγνώστου μέχρι στιγμής στοιχείων, το μεσημέρι του Σαββάτου εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα σε ακτή του Πηλίου και πιο συγκεκριμένα σε ακτή του Χορευτού Πηλίου, από άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη Μουρεσίου.

 Όπως και στην πρώτη περίπτωση, έτσι και σε αυτήν, το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση σήψης, με την ηλικία του αντρός να εκτιμάται μεταξύ 35 και 45 ετών, ύψους 1.80 μ., το οποίο μάλιστα έφερε τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, φορώντας παντελόνι φόρμας χρώματος μαύρου και λευκές κάλτσες. Η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και από θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

e-volos.gr

 Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, να επικοινωνήσει άμεσα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο στα τηλέφωνα 108 και 24210 28888.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ