2012-11-17 08:13:37
Φωτογραφία για Ο περιορισμός φέρνει διλήμματα
Χθες επιβεβαιώθηκε πως η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα απόκτησης μόνο ενός παίκτη άνω των 24 και απεριόριστου αριθμού ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1989. Αυτός ο περιορισμός οδηγεί σε διλήμματα τους «κιτρινόμαυρους», καθώς θα ήθελαν πολύ έναν παίκτη της εμπειρίας, προσωπικότητας και ποιότητας του Κώστα Κατσουράνη, ωστόσο ο Έβαλντ Λίνεν θέτει ως προτεραιότητα όχι την ενίσχυση στον άξονα, όπου έχει κάποιες λύσεις, αλλά στις θέσεις του σέντερ φορ, του δεξιού χαφ και του αριστερού μπακ. Εφόσον αποφασιστεί να αποκτηθεί ο Κατσουράνης, η «Ένωση» θα πρέπει να αναζητήσει Έλληνα φορ και κάτω των 24 ετών για τη γραμμή κρούσης, που αποτελεί και τη βασική της προτεραιότητα.

Περιττό να πούμε πως οι ποιοτικές επιλογές είναι περιορισμένες σε αυτές τις ηλικίες σε όλες τις θέσεις και ειδικά σε αυτή του… σκόρερ. Αν αποφασιστεί η ενίσχυση με έμπειρο σέντερ φορ, στη λίστα υπάρχουν ο Αντώνης Πετρόπουλος που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και οι Φάνης Γκέκας και Βαγγέλης Μάντζιος που φαίνεται πως οδεύουν προς αποχώρηση από Λεβάντε και Μπακού αντίστοιχα.


Με Φουρτάδο… εξτρέμ

Έκπληξη ετοιμάζει ο Έβαλντ Λίνεν για το αυριανό κρίσιμο ματς στη Βέροια (17:15), αφού στο ερώτημα Κατσικοκέρης ή Φουρτάδο απαντά… «και οι δύο». Ο Γερμανός τεχνικός δεν αλλάζει το 4-2-3-1, ωστόσο προορίζει τον πρώτο για καθαρόαιμο στράικερ και τον δεύτερο για αριστερό εξτρέμ (!), αλλά με εντολή να προωθείται για να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, Λαγός και Βλάχος θα είναι στα άκρα της άμυνας, ο Κουτρουμπής θα είναι ο ένας στόπερ με τον Κοντοέ (που αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή παρά την οσφυαλγία που τον ταλαιπωρεί) παρτενέρ του αντί του Κουτρουμπή, μιας και ο Γιάγκο είναι τιμωρημένος. Φέτσης και Κορδέρο θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ δεξί χαφ θα είναι ο Φούντας.

Αργεί το πράγμα Οι συζητήσεις με τους προμηθευτές της ΠΑΕ στους οποίους οφείλονται χρήματα, προκειμένου να κάνουν… σκόντο στα οφειλόμενα άρχισαν χθες. Ο Ηλίας Βιντιάδης και ο Βίκτωρας Παππάς, συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη, άρχισαν τις επαφές και παρότι τα μηνύματα που έλαβαν δεν ήταν αρνητικά, οι πιστωτές ζήτησαν ραντεβού από κοντά και η υπόθεση αυτή αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο από ό,τι υπολογιζόταν. Αυτό σημαίνει πως μετατίθενται οι εξελίξεις και στις πιο δύσκολες διαπραγματεύσεις με άλλους πιστωτές όπως πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές, μάνατζερ ή ομάδες ή ακόμη και με τα μέλη του τωρινού ρόστερ. Έτσι κι ενώ ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται να βάλει χρήματα στην ΠΑΕ προτού πάρει τις μετοχές στα χέρια του, το ήδη πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ γίνεται… ασήκωτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι το Φεβρουάριο όλα τα προβλεπόμενα έσοδα της ΠΑΕ είναι δεσμευμένα για παλαιότερες οφειλές και οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να ελπίζουν μόνο στα εισιτήρια από τους αγώνες της ομάδας. Κι αυτά όμως δεν μπορούν να δώσουν λύση, αν αναλογιστεί κανείς πως τα «καθαρά» έσοδα από το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν λιγότερα από 50.000 ευρώ.

* Προς αναβολή οδεύει η προγραμματισμένη για τις 21/11 δίκη στη διαμάχη μεταξύ ΑΕΚ και Μάκη Ψωμιάδη λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Ακόμη όμως κι αν δεν υπάρξει αναβολή, είναι αμφίβολο αν ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» μπορεί να δικαστεί για άλλη υπόθεση πλην των στημένων αγώνων στην παρούσα φάση.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ