2012-11-17 08:05:51
Φωτογραφία για «Τρέχει» για Μάριμπορ ο Λάζαρος
Οριστικά χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (18/11) ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο ματς με την Μάριμπορ την Πέμπτη (22/11) για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους που δεν υπολογίζονται, πρόκειται για τους Μπουμσόνγκ και Πίντο που συνέχισαν τη θεραπεία που ακολουθούν το τελευταίο διάστημα. Πριν την έναρξη της προπόνησης και των δοκιμών που έκανε ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», υπήρξε ομιλία του προς τους παίκτες, στους οποίους εξήγησε τι θέλει να κάνουν στο γήπεδο από εδώ και μπρος. Αρκετές φορές μάλιστα, ο Ρότσα σταμάτησε και την προπόνηση, προκειμένου να δώσει οδηγίες.

Οι πρώτες δοκιμές

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Χουάν Ρότσα φαίνεται πως ακόμα «ψάχνεται» για να βρει τους κατάλληλους που θα πλαισιώσουν το 4-3-3 με το οποίο θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό
. Ο Καρνέζης ήταν κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό τον Βύντρα. Η άλλη θέση στα στόπερ «παίζεται» ανάμεσα σε Βελάσκες και Τριανταφυλλόπουλο. Δεξί μπακ ήταν ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Σπυρόπουλος, ενώ κάποια στιγμή δοκιμάστηκε και ο Μαρίνος αντί του Γιούρκα. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής αποτελούταν από τους Σισοκό, Βιτόλο και Ζέκα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν ο Μαυρίας, στο αριστερό ο Κουίνσι και στην κορυφή ο Τοτσέ, ενώ δοκιμάστηκε και ο Πετρόπουλος.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ