2012-11-16 23:28:08
Φωτογραφία για Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Κόλιν Φάρελ για το δράμα του παιδιού του
Θεωρείται ένας από τους «σκληρούς» του Χόλιγουντ και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα μίντια με διάφορες «αταξίες», ωστόσο, η οικογενειακή του ζωή παρέμενε πάντα στο σκοτάδι μέχρι που ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του γιου του.

Μιλώντας στο InstyleUSA ο Κόλιν Φάρελ δήλωσε ότι είναι πλέον μέλος του ιδρύματος για Angelman Syndrome, ασθένεια από την οποία πάσχει ο 9χρονος γιος του Τζέημς, γεγονός που άλλαξε τη ζωή του εντελώς, καθώς, ως γονιός ενός παιδιού με ειδικές ικανότητες, αισθάνεται ότι μπορεί, πλέον, να προσφέρει περισσότερο.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι βρήκε τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για τη νευρο-γενετική διαταραχή του μιρκού Τζεημς στο 2007, όταν οι Παραολυμπιακοί της Σαγκάης του έδωσαν τη δύναμη να ανοιχτεί στο κοινό.

Από εκείνη τη στιγμή η ζωή του απέκτησε καινούργιο νόημα τονίζει ο Φάρελ αναδεικνύοντας, παράλληλα, το πόσο δύσκολο είναι να βιώνει ως γονιός ένα συνεχές άγχος, πόνο και απογοήτευση.


Σε μια στιγμή απίστευτης ειλικρίνειας υποστήριξε ότι «Κυριολεκτικά έσπασα στα δύο, όταν ο γιος μου κατάφερε να κάνει τα πρώτα του βήματα σε ηλικία 4 ετών. Η επόμενη μεγάλη του νίκη ήταν στα 6, όπου και κατάφερε να αρθρώσει τις πρώτες του λέξεις. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη!»

Το σύνδρομο Angelman είναι μια νευρο γενετική διαταραχή με κύρια συμπτώματα τη διανοητική και αναπτυξιακή αναπηρία, αλλά και κρίσεις επιληψίας, σπασμωδικές κινήσεις και διαταραχή ύπνου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ