2012-11-16 12:55:16
Φωτογραφία για Στα Σπάτα Βιντιάδης και Παππάς
Στα Σπάτα μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο, βρίσκονται από το πρωί οι στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη και εκείνοι που θα "τρέξουν", μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς. 

Οι διαπραγματεύσεις  με τους πιστωτές ξεκινούν δυνατά με στόχο να πετύχει η ΑΕΚ όσο το δυνατόν καλύτερη φόρμουλα με όλους όσους οφείλει χρήματα.

Ο Ηλίας Βιντιάδης και ο Βίκτωρ Παππάς θα είναι οι δύο άνθρωποι που θα εκπροσωπήσουν την οικογένεια Βιντιάδη αλλά και την πλευρά του Κιθ Χάρις στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι δύο άντρες έδωσαν το παρών στη σημερινή συνάντηση της πλευράς Βιντιάδη με τους Δημητρέλο - Βαλασσόπουλο, και θα είναι αυτοί που, μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη, θα αποφασίσουν την οικονομική προσφορά που θα γίνει στον κάθε ένα από τους πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Eν συνεχεία θα είναι δίπλα στον Αντρέα Δημητρέλο όταν θα διαπραγματεύεται είτε κατ ιδίαν είτε τηλεφωνικά με τους πιστωτές. Σε κάποιες περιπτώσεις θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει πρωτοβουλία και θα μιλήσει, κυρίως με κάποιους παίκτες αλλά και μάνατζερ, και ο Δημήτρης Βιντιάδης.


Ο Ηλίας Βιντιάδης, οικονομολόγος με εξειδίκευση στα ναυτιλικά, είναι ξάδελφος του υποψήφιου επόμενου προέδρου και ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, θεωρείται από τα βασικά στελέχη στις εταιρίες του, είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και στην επόμενη μέρα όταν ολοκληρωθεί το ντιλ και η ΠΑΕ ΑΕΚ περάσει στα χέρια των Βιντιάδη - Χάρις. Το ίδιο, με εξαίρεση βέβαια τη συγγενική σχέση, ισχύει και για τον δικηγόρο Βίκτωρα Παππά που είναι δεξί χέρι του Βιντιάδη και θα είναι και αυτός στην επόμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόκειται για τον γιό του αείμνηστου δικηγόρου Τάκη Παππά. Ο Τάκης Παππάς ήταν γνωστός Ενωσίτης και από τους κορυφαίους ποινικολόγους της Ελλάδας ενώ υπήρξε και εκλεγμένος πρόεδρος του ΔΣΑ. Tα δύο αυτά στελέχη λοιπόν θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο στις διαπραγματεύσεις που θα επιχειρήσουν οι εν δυνάμει επόμενοι ιδιοκτήτες της ΑΕΚ και ήδη έχουν αρχίσει επαφές και με τον Κιθ Χάρις ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο και στο εν λόγω θέμα. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο στόχος των Βιντιάδη - Χάρις είναι να έχουν τελειώσει όλες οι συζητήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Εν συνεχεία θα κατατεθεί γραπτώς η πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω αύξησης Μετοχικού κεφαλαίου.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ