2012-11-16 08:30:10
Φωτογραφία για Σκέφτεται την έκπληξη
Τη σκέψη να χρησιμοποιήσει ως βασικούς τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και τον Γιάννη Φετφατζίδη στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Αυτό φάνηκε από τη συγκεκριμένη δοκιμή που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών.

Ο 38χρονος προπονητής θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και την τακτική κατάρτιση των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, δίνοντας ταυτόχρονα «ανάσες» σε κάποιους άλλους παίκτες εν όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην άλλη ομάδα είχε στη θέση των εξτρέμ ήταν ο Χοσέ Χολέμπας και ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Εν τω μεταξύ, ο Ζαρντίμ θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του (εκτός από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο), αφού χθες προπονήθηκε κανονικά ο Κώστας Μανωλάς και είναι υποψήφιος να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι στους «Φαίακες».


Όσον αφορά τον Τοροσίδη και τον Μανιάτη, έκαναν αποθεραπεία για να μην επιβαρυνθούν περισσότερο από τον αγώνα με την Ιρλανδία.

Τα τυπικά για Σκόνδρα

Ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Σκόνδρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Όπως γράφει ο «Γαύρος», εκείνο που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει είναι τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα δώσουν οι Πειραιώτες στον Ατρόμητο για να τελειώσει αυτή η υπόθεση.

Ακόμα και αν ο Βασίλης Τοροσίδης αποφασίσει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο για το εξωτερικό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει συζητήσει με τους διοικούντες αυτό το ενδεχόμενο και θα έχει για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα τον Μανιάτη και τον αρχηγό των Περιστεριωτών.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Ανδρέα Σάμαρη και τον Δημήτρη Κολοβό. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να κάνουν μία αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να καταλήγουν στον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πάντως, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι οι δύο νεαροί παίκτες μπορούν να προσφέρουν πολλές λύσεις και το επόμενο διάστημα θα δώσουν παρακολουθούν πιο στενά τις πορείες τους.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θετικά μηνύματα για δύο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θετικά μηνύματα για δύο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ