2012-11-16 00:16:09
Φωτογραφία για ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη κόντρα στην Μαρσέιγ, σύμφωνα με τον Νίκο Ιωαννίδη.

Ο επιθετικός της ομάδας Νέων των ερυθρόλευκων, μετά το τέλος της αναμέτρησης, υποστήριξε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν καλύτεροι από τους Μασσαλούς, οι οποίοι στο τέλος έπαιξαν... ξύλο, μια και δεν μπόρεσαν να ελέγξουν το παιχνίδι του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος, μίλησε για:

Το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της NextGen Series: «Πολύτιμος βαθμός σήμερα, μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι. Από εκεί και πέρα δεν μας βγήκαν οι φάσεις για ένα δεύτερο γκολ, ήμασταν άτυχοι σε κάποιες φάσεις, μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Τα νεύρα στο τέλος του αγώνα: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για όλα όμως. Έτσι είναι, βρέθηκε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες και έπαιξε με την δύναμη και έπρεπε να παίξουμε και εμείς με δύναμη. Παίξαμε όπως μπορούμε».


Το αν ήταν εσκεμμένο το παιχνίδι των Γάλλων: «Σίγουρα, έβλεπαν ότι ήμαστε από πάνω, παίζαμε καλύτερα και εκεί μπορούσαν να μας κοντράρουν μόνο».

Τη συνέχεια: «Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και το ματς με την Μπιλμπάο στην έδρα μας. Ελπίζω να κερδίσουμε και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο που έρχεται να μας δει».

Το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ και το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Από εκεί και πέρα, σήμερα με το γκολ βοήθησα την ομάδα μου, αλλά δεν μένω ευχαριστημένος, θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω. Ένα παραπάνω γκολ, κάτι έστω να πάρουμε τη νίκη σήμερα».

Τον κόσμο που έδωσε την Πέμπτη (15/11) το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Ελπίζω να έμεινε ευχαριστημένος, ευτυχισμένος και να είναι περήφανος για εμάς. Δείξαμε ότι πίσω από την ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα, υπάρχει μέλλον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ