2012-11-15 19:24:43
Φωτογραφία για ΓΟΥΝΑΡΗΣ : ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
«Έχουμε καταφέρει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα, ακόμη και απέναντι στον Ολυμπιακό, κάνοντας περήφανους τους φιλάθλους μας, που από την πλευρά τους έχουν προσφέρει ανεπανάληπτη στήριξη», δήλωσε ο Μάριος Γούναρης ασίσταντ κόουτς του Περιστερίου και έκανε λόγο για μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης.

Ο Γούναρης, άμεσος συνεργάτης του Τζίμη Κουστένη, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της «δυτικής όχθης», είχε γενέθλια σήμερα – έγινε 42 ετών - και κέρασε όλους τους παρόντες στην σημερινή προπόνηση. Απουσίαζαν οι Νώντας Παπαντωνίου, Πέτρος Μελισσαράτος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση. Ο Γουναρης σχολίασε, επίσης, την εκτός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (18/11) με αντίπαλο τον Ίκαρο και την μέχρι τώρα πορεία του Περιστερίου. «Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, με καλούς παίκτες και πεπειραμένο τεχνικό επιτελείο», επισήμανε ο ασίσταντ κόουτς των «κυανοκίτρινων» και πρόσθεσε ότι: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε από το παιχνίδι ό,τι μας αξίζει».


«Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ σε μια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας για λογαριασμό ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι το Περιστέρι, ειδικά τον Τζίμη Κουστένη που μου εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση», είπε ακόμη ο Γουνάρης και υπογράμμισε ότι: «Παρά τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί γενικά στη χώρα μας, το μπάσκετ και την ομάδα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια εδώ, τόσο από τους ιθύνοντες της διοίκησης, όσο και από το αγωνιστικό τμήμα. Είμαστε ευτυχείς διότι η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικούς χαρακτήρες και όλοι τους δίνουν τα πάντα μέσα στο παρκέ. Έχουμε καταφέρει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα μας τα παιχνίδια μέχρι σήμερα, ακόμη και απέναντι στον Ολυμπιακό, κάνοντας περήφανους τους φιλάθλους μας, που από την πλευρά τους έχουν προσφέρει ανεπανάληπτη στήριξη».

«Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας και στη δύσκολη συνέχεια», συμπλήρωσε ο βοηθός προπονητή των «κυανοκίτρινων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Plugged In: Cydia tweak
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Plugged In: Cydia tweak
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ