2012-11-15 11:26:04
Φωτογραφία για Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού να προστατεύσει το κύρος της ΔΗΚΕΠΑ!
Από τη Δημοτική Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αιγιάλειας "Νέα Εποχή" του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν σε "μη διαυγή διαχείριση" των "Πολιτιστικών" πραγμάτων του Δήμου και τις όποιες ανεπίσημες αντιδράσεις της αρμοδίας Αντιδημάρχου κ. Βασιλικής Ψυχράμη, κρίνεται αναγκαίο να τονιστούν τα εξής:

"Σε μία περίοδο εύκολου καταγγελτικού λόγου στο δημόσιο βίο και έντονης καχυποψίας των πολιτών για την δράση αιρετών προσώπων, σχόλια του τύπου "Μια γυναίκα μπορεί...", που συνόδευσαν την αντίδραση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Αιγιάλειας στην ατομική της προσπάθεια διαλεύκανσης κοινοβουλευτικών καταγγελιών που αφορούν σε "απευθείας αναθέσεις" και του Τομέα ευθύνης της στο Δήμο, αυτά τα σχόλια δεν μπορούν παρά να εκληφθούν μονάχα ως κακόγουστα αστειάκια, παραπολιτικών στηλών!

Σε συνέχεια λοιπόν ανακοινώσεων του Δημάρχου επί τέτοιων καταγγελιών που διαβάσαμε όλοι σε Μ.Μ.Ε, θα ήταν χρήσιμο η κ
. Ψυχράμη, από το να αρκείται σε τηλεφωνικές επικοινωνίες για το ακριβές ή ανακριβές περιεχόμενο των καταγγελιών που αφορούν στην ίδια και τη ΔΗΚΕΠΑ, ν' απαντήσει δημόσια στην κοινωνία, για το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί, μιας κι ο κόσμος δεν διαθέτει πλέον και πολλά αποθέματα ανοχής επί "δύσοσμων" και "ύποπτων" πράξεων δημοσίων προσώπων, ούτε όμως και μικροπολιτικές τακτικές καταγγέλοντων , αν τελικά πρόκειται περί τέτοιων!

Ερωτούμε λοιπόν δημόσια τη φιλτάτη και δημοφιλή κ.Ψυχράμη:

- Έχει προχωρήσει η ΔΗΚΕΠΑ σε σκανδαλώδεις "απευθείας αναθέσεις" κι αν όχι γιατί διστάζει να ενημερώσει δημόσια τους πολίτες;

- Πώς η κ. Αντιδήμαρχος σκοπεύει να θωρακίσει το κύρος του φορέα στον οποίο προεδρεύει (ΔΗΚΕΠΑ), αλλά και την καθαρότητα των μελών της, μεταξύ αυτών, στελέχη της αντιπολίτευσης ή και απλοί πολίτες.

Επειδή ως Δημοτική Παράταξη συμμετέχουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο της "καταγγελλόμενης" ΔΗΚΕΠΑ μετά του Δημοτικού μας Συμβούλου Πάνου Γιαννούλη και της Αναπληρώτριάς του Μαρίας Κανάγια, απαιτούμε από την κ. Ψυχράμη εδώ και τώρα να δώσει δημόσια απαντήσεις για ό,τι λέγεται ή συζητιέται!

Σε αντίθετη περίπτωση η σιωπή της - ίσως και άθελά της - θα είναι πολιτικά ένοχη"!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ