2012-11-14 21:32:03
Φωτογραφία για Οι σταρ προτείνουν 7 σύνολα για τις βραδινές σου εξόδους
6+1 επιλογές για κάθε γούστο!

Αν πριν από κάθε βραδινή έξοδο στέκεσαι μπροστά στη ντουλάπα σου και σκέφτεσαι ότι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις διάβασε προσεκτικά όσα ακολουθούν. Η Miss Bloom ξεχώρισε τις top βραδινές εμφανίσεις των stars και σου τις παρουσιάζει.

Kristen Stewart:

Ποιος είπε ότι το παντελόνι δεν είναι sexy; Για να το φορέσεις με επιτυχία το βράδυ αρκεί να το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό top και τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα!

Kate Blanchet:

Το βράδυ τα prints ντύνουν εκλεπτυσμένα σατέν υφάσματα και συνδυάζονται με μαύρα αξεσουάρ για ultra-chic εφέ. Μην τα φοβηθείς, είναι ιδανικά για ένα δείπνο, ακόμα και για μια επαγγελματική βραδινή έξοδο.

Kate Moss:

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι αυτό που λέμε «σίγουρη λύση» στο βραδινό ντύσιμο. Φοριέται παντού και σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες συνδυασμού. Η Kate το συνδυάζει με ankle μποτάκια για το απόλυτο rock look.


Heidi Klum:

Αν έχεις βαρεθεί το little black dress υπάρχει πάντα και η εναλλακτική του γκρι φορέματος με τις ασημένιες παγέτες. Είναι λιγότερο υπερβολικό απ’ ό,τι ακούγεται και ταιριάζει σίγουρα με τα περισσότερα από τα αξεσουάρ που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

 

Rosie Huntington Whiteley:

Αν είσαι fan των φορεμάτων γενικά σίγουρα θα έχεις τα βασικά ήδη στη ντουλάπα σου. Αν λοιπόν ψάχνεις για το κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά επένδυσε άφοβα στο lace dress. Είναι εντυπωσιακό και δεν χρειάζεται καμία προσθήκη για να ξεχωρίσει.

Nicole Richie:

Αν ψάχνεις για μια funky βραδινή ιδέα δεν έχεις παρά να συνδυάσεις digital prints με ένα ζευγάρι γόβες σε απροσδόκητη απόχρωση. Μην το φοβηθείς, το στυλιστικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα επίκαιρο!

Eva Mendes:

Εάν βέβαια ανήκεις στην κατηγορία των fashionistas που δεν αγαπούν τα στυλιστικά ρίσκα και προτιμούν να επενδύουν σε all time classic κομμάτια ήρθε η ώρα να βάλεις στη ντουλάπα σου το μαύρο φόρεμα από δαντέλα. Είναι ο ορισμός του ladylike και σίγουρα στην αγορά θα βρεις πολλές εκδοχές ώστε να διαλέξεις αυτή που σε κολακεύει περισσότερο.

http://www.missbloom.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ