2012-11-14 17:58:03
Φωτογραφία για Ξαναβρήκε το χαμόγελο στη Μοζαμβίκη
Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας ξαναβρήκε το χαμόγελο, στη Μοζαμβίκη. Το χαμόγελο που είχε χαθεί από το πρόσωπό της και τη θέση του είχαν πάρει τα δάκρυα στην... κηδεία της αγαπημένης της νταντάς, όταν είχε μοναδικό στήριγμα στον θρήνο, τον γιο της Κρίστιαν.

Τώρα βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στη Μοζαμβίκη για φιλανθρωπικούς λόγους, κομψή όπως πάντα, πανέμορφη με χρυσή καρδιά και... χαμογελαστή!

Το στιλ και η κομψότητα της πριγκίπισσας δεν τέθηκαν ποτέ σε αμφισβήτηση ενώ τώρα αποκαλύπτεται η ανθρωπιστική πλευρά της.

Σε ρόλο Πρέσβειρας Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους λαούς πέταξε στην Μοζαμβίκη για να υποστηρίξει τον αγώνα των γυναικών που βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση της αξιοπρέπειάς τους και για να υπερασπίσει τα παιδιά από τις τόσες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν στην Αφρικανική χώρα.

Μία από τις πιο συγκηνιτηκές στιγμές του ταξιδιού της πριγκίπισσας Μαίρη στη Μοζαμβίκη ήταν η επίσκεψή της στο μαιευτήριο του νοσοκομείου της πόλης Ντόντο, όπου έπαιξε με τα παιδάκια τα χάιδεψε και τους χάρισε δώρα.
radar.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ