2012-11-14 17:54:02
Φωτογραφία για Κατάληψη και στο Λύκειο Αλμυρού [video]
Σε κατάληψη του Γενικού Λυκείου Αλμυρού έχουν προχωρήσει από σήμερα το πρωί οι μαθητές διαματρυρόμενοι κυρίως για τις ελλείψεις καθηγητών στο σχολείο τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μαθητές του Λυκείου Αλμυρού στο almyrosinfo.gr, η έλλειψη καθηγητών σε συγκεκριμένα τμήματα της πρώτης και της δευτέρας τάξης είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν πολλές διδακτικές ώρες στην άλγεβρα και την γεωμετρία. Επίσης, διαματρύρονται για την έλλειψη βιβλίων στο μάθημα της Τεχνολογίας Επικοινωνιών.

Τέλος, οι μαθητές ζητούν ζεστές αίθουσες διδασκαλίας και νέους υπολογιστές στο σχολείο, καθώς οι υπάρχοντες είναι ξεπερασμένης τεχνολογίας

Συνεχίζεται η κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού, με μοναδικό αίτημα των μαθητών, τη δικαίωση των καθηγητών που έχουν καταδικαστεί για βαριά αμέλεια σε τραυματισμό μαθητή του Σχολείου το 2008, σε εκπαιδευτική εκδρομή.

Οι μαθητές θεωρούν άδικη την απόφαση με την οποία καταδικάστηκαν οι καθηγητές και θέλουν να δείξουν τη συμπαράστασή τους και να δώσουν δημοσιότητα στο γεγονός ώστε να επανεκτιμηθεί η απόφαση του Δικαστηρίου, αφού οι καθηγητές έχουν καταθέσει έφεση.

almyrosinfo.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ