2012-11-13 11:26:06
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και για να διατηρηθεί σε «τροχιά» πρόκρισης θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται σήμερα (19:30, Novasports 3) τον Ερυθρό Αστέρα στο «Πέτρος Καπαγέροφ» της Νίκαιας, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο Θοδωρής Βλάχος, που έκανε τις δοκιμές που ήθελε το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της ελληνικής Α1.

Το παιχνίδι σαφώς και έχει ιδιαιτερότητες λόγω των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων αλλά για 4 οκτάλεπτα ο στόχος των ερυθρόλευκων θα είναι αποκλειστικά η νίκη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, που την 3η αγωνιστική είχαν ρεπό, μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες της διοργάνωσης και με το παιχνίδι κόντρα στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου ξεκινούν μία τετράδα αγώνων, μέσα από την οποία θα κριθεί η κατάταξη της πρώτης τριάδας του βαθμολογικού πίνακα.


Φιλοδοξία των παικτών μας είναι η συγκομιδή όσων περισσότερων βαθμών ώστε να τερματίσουν σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στον Β Όμιλο που θα τους εξασφαλίσει –θεωρητικά- καλύτερη διασταύρωση στη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού πόλο.

Το κολυμβητήριο αναμένεται να γεμίσει αφού υπήρξε μεγάλη ζήτηση από τον ερυθρόλευκο κόσμο και θα υπάρχουν αρκετοί Σέρβοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα.

Εισιτήρια θα διατίθενται και την Τρίτη στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, από τις 9 το πρωί, ενώ τα εναπομείναντα θα διατεθούν έξω από το κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League, στο πλαίσιο του β’ ομίλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι καλύβες ... φτιάχνουν σπίτι!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι καλύβες ... φτιάχνουν σπίτι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ