2012-11-08 14:59:17
Φωτογραφία για Έρχεται στις 18 Νοεμβρίου ο δεύτερος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς Horror Story: Asylum
Ο νέος κύκλος του “American Horror Story” συνεχίζει να εξερευνά το μοντέρνο είδος τρόμου, με όχημα μια εντελώς διαφορετική ιστορία και... πλοκή, νέους χαρακτήρες και ανανεωμένο τίτλο: “American Horror Story: Asylum”. Θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται από το συνδρομητικό κανάλι FOX μέσω της συχνότητας του OTE TV κάθε Κυριακή στις 23.20.

Η πολυβραβευμένη Jessica Lange επιστρέφει ως μια καλόγρια που επιβλέπει τις εργασίες στο άσυλο και δίνει ακόμα ένα ρεσιτάλ ερμηνείας. Η σειρά έσπασε πρόσφατα το ρεκόρ με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Emmy από κάθε άλλη σειρά στην ιστορία της Αμερικανικής καλωδιακής τηλεόρασης.

Η FOX International Channels Greece σε συνεργασία με τον ΟΤΕ ΤV, διοργάνωσαν ένα πρωτότυπο και διαδραστικό event, όπου προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Η προβολή καθώς και το after party που ακολούθησε πραγματοποιήθηκαν σε έναν χώρο βιομηχανικής αισθητικής στο Γκάζι.

Οι καλεσμένοι έζησαν τον απόλυτο τρόμο και οι εμβληματικοί χαρακτήρες της σειράς έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον χώρο που είχε μεταμορφωθεί ώστε να παραπέμπει κυριολεκτικά σε άσυλο
tovima
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ