2012-11-08 09:38:06
Φωτογραφία για ΜΑΛΚΟΒΙΤΣ : ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ «ΝΤΟΥΝΤΑ» ΚΑΙ «ΖΟΤΣ»!
Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς ανέλυσε στο "gazzetta.gr" τις ισορροπίες της Ευρωλίγκας και δήλωσε ότι οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο F4!

Μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Παρασκευής (2/11) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Τσεντεβίτα και παρά την ήττα της ομάδας του στο καλάθι (79-77), ο 60χρονος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη πραγματικά καλή εμφάνιση της Τσεντεβίτα στην Ευρωλίγκα και μίλησε για το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης, αλλά και τις δυνατότητες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

«Ξεχωρίζουν οι Ζαλγκίρις και Ρεάλ, αλλά είναι νωρίς!»

«Στην Ευρωλίγκα φέτος δεν φαίνεται να υπάρχει το μεγάλο φαβορί, αν κι ακόμα είναι πολύ νωρίς και πολλές απ' τις ισορροπίες θα αλλάξουν αρκετά μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου, όταν και θα μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει νέο προπονητή (Μεσίνα) και ψάχνεται, η Μπαρτσελόνα αρκετούς νέους παίκτες, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πολλά νέα πρόσωπα χωρίς μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση, η Σιένα άλλαξε και δείχνει υποδεέστερη, ενώ οι τουρκικές ομάδες ήταν πάντα ερωτηματικό
. Για την ώρα οι ομάδες που ξεχωρίζουν είναι μακράν η Ζαλγκίρις Κάουνας, που παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει πολύ αθλητικό και ποιοτικό ρόστερ και συνδυάζει την ταχύτητα με την επιθετική άμυνα, αλλά κι η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει μεν τον Ρούντι Φερνάντεθ, αλλά απομένει να δούμε αν θα ξεπεράσει την απειρία των περισσότερων παικτών της. Κανείς, όμως, δεν ξέρει πώς θα είναι στις αρχές του 2013 κι αν θα μπορέσει να διατηρήσει το ρυθμό μέχρι τον επόμενο Απρίλιο και Μάιο, οπότε και θα κριθούν τα πάντα», είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σλοβενίας, που τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (4-22) θα φιλοξενήσει το 35ο Eurobasket, πριν αναφερθεί στoυς δύο «αιώνιους» αντιπάλους και στην τύχη που έχουν να πρωταγωνιστήσουν και στην φετινή διοργάνωση «Ένας απ' τους δύο σίγουρα στο Final Four!»

«Δεν πρέπει να ανησυχείτε για την πορεία των δύο κορυφαίων ομάδων σας, γιατί τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο Παναθηναϊκός είναι απ' τους μεγαλύτερους συλλόγους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ κι ακόμη και φέτος που τα πράγματα, λόγω και της οικονομικής κρίσης, έχουν αλλάξει, θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της διοργάνωσης. Μπορεί ακόμα να μην έχουν βρει ρυθμό κι οι μεν "ερυθρόλευκοι" ακόμα δεν έχουν βρει τις λύσεις μέσα στην ρακέτα, αλλά έχουν τον κορμό και τον προπονητή για να πετύχουν, ενώ οι δε "πράσινοι" διαθέτουν καλούς παίκτες κι αν τους βγει μία αλλαγή παικτών που θα κάνουν έχουν τις δυνατότητες και την εμπειρία να πάνε μακριά! Κατά την άποψή μου, θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος την πρόκρισή τους στο Final Four του Λονδίνου και τουλάχιστον μία απ' τις δύο ομάδες θα δώσει το "παρών"! Απλώς θα πρέπει να ξεχάσετε τον "Ντούντα" (Ίβκοβιτς) και τον "Ζοτς" (Ομπράντοβιτς), να συνειδητοποιήσετε ότι έχουν φύγει και να εμπιστευθείτε τους Έλληνες προπονητές, που έχουν αναλάβει και πραγματικά κάνουν σπουδαία δουλειά», υπερθεμάτισε ο θρυλικός «Μπόζα», που φέτος κάνει ένα ξεκίνημα με την πρωταθλήτρια Κροατίας, Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, έχοντας ως στόχο να την οδηγήσει μέχρι το Final Four της Αδριατικής Λίγκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ