2012-11-08 09:19:39
Φωτογραφία για Δώρο ανθρωπιάς από Γερμανούς στρατιώτες σε ειδικό σχολείο
Μία προσφορά ευγνωμοσύνης έκαναν οι Γερμανοί στρατιώτες, που συμμετέχουν σε ασκήσεις και δραστηριότητες του Πεδίου Βολής Κρήτης στο ειδικό γυμνάσιο Χανίων, καθώς έκαναν δώρο ενα μικρό ψυγείο, δύο εκτυπωτές και χαρτί εκτύπωσης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Χανιώτικα Νέα.

Ο επικεφαλής των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων, Ρολφ Μπέργκερ (Rolf Berger) ανέφερε ότι “οι Γερμανοί έρχονται εδώ για παραπάνω από τριάντα χρόνια και χρησιμοποιούν το Πεδίο Βολής Κρήτης. Πάντα απολαμβάναμε και ήμασταν ευγνώμονες για την υποστήριξη, τη φιλία και τη φιλοξενία που είχαμε από τους ανθρώπους στα Χανιά και την περιοχή του Ακρωτηρίου.

Γι' αυτόν τον λόγο, στις κακές εποχές που ζούμε τώρα, σκεφτήκαμε ότι οι φτωχοί, τα παιδιά και η εκπαίδευση πλήττονται περισσότερο.Eτσι, μιλήσαμε με έναν Eλληνα συνάδελφό μας, η γυναίκα του δουλεύει εδώ και μας είπε γι? αυτό το Ειδικό Γυμνάσιο κι έτσι γεννήθηκε η ιδέα, μόνο για να στηρίξουμε το σχολείο και να δείξουμε στους ανθρώπους ότι υπάρχουν συνάνθρωποί τους, που απολαμβάνουν να βρίσκονται στην Κρήτη, τη θεωρούν δεύτερο σπίτι τους και γι' αυτό θέλουν να προσφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούν”.
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ