2012-11-08 09:17:45
Φωτογραφία για Ηράκλειο: «Μπλόκο» στην Τράπεζα της Ελλάδος
Με «μπλόκο» από τις πρώτες πρωινές ώρες, έξω από το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος, στο κέντρο του Ηρακλείου συνεχίζουν οι συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου τις... κινητοποιήσεις τους «ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και τις επιταγές των δανειστών μας».

Οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν στους υπαλλήλους της Τράπεζας να εισέλθουν στο κτήριο και δηλώνουν ότι θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι , προκειμένου να αποτρέψουν την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η κατάληψη του κτιρίου της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ εντός της ημέρας θα συνεδριάσει το Συντονιστικό των φορέων, προκειμένου να αποφασίσει για τις επόμενες ενέργειες

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου προκήρυξε νέα 24ωρη απεργία. Υπό τη σκέπη του ΕΚΗ εντάσσεται όλος ο δημόσιος τομέας, ΔΕΚΟ και ιδιωτικός τομέας.

Υπό κατάληψη εξακολουθεί να τελεί από εργαζόμενους των ΟΤΑ και το Δημαρχείο Ηρακλείου, με τους συνδικαλιστές του κλάδου να καλούν τους συναδέλφους του Δημοτικούς υπαλλήλους στο Δημαρχείο για ενημέρωση της παραπέρα πορείας του αγώνα.
cretalive
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ