2012-11-07 23:19:57
Φωτογραφία για Εκπλήξεις 11άδας από Λίνεν!
Δοκιμή στο 3-6-1 έκανε στα Σπάτα ο Γερμανός τεχνικός της ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού. Διαβάστε την ενδεκάδα που έχει πολλές εκπλήξεις σε πρόσωπα και θέσεις... Εκτός ο Φουρτάδο, με φορ τον Κατίδη!

Η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, η απογευματινή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, είχε πολλές ειδήσεις σε αγωνιστικό (και όχι μόνο) επίπεδο ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Φαίνεται λοιπόν πως στο μυαλό του Εβαλντ Λίνεν υπάρχει και το ενδεχόμενο να αλλάξει το 4-2-3-1 και να επιλέξει το 3-6-1 λόγω των συνθηκών και του αντιπάλου.

Στην τακτική λοιπόν ο Γερμανός προπονητής χρησιμοποίησε τους Μπουγαΐδη - Γιάγκο - Κουτρουμπή τριάδα στα στόπερ και πέρασε σαν μπακ χαφ τους Βαλεντίνο Βλάχο δεξιά και Φούντα αριστερά... Μπροστά στα χαφ συνυπήρξαν οι Κορδέρο, Κοντοές, και Φέτσης ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου χρησιμοποιήθηκε ο Γκερέιρο. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Κατίδης!


Αν μη τι άλλο ο Λίνεν φαίνεται να σκέφτεται αρκετές αλλαγές σε τακτική και πρόσωπα ενόψει του ντέρμπι, ή έστω ότι δοκιμάζει πράγματα για να μπορέσει να ανταποκριθεί η ομάδα και το ρόστερ που διαθέτει απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό αποδεικνύεται από τη μετατόπιση του Κοντοέ από αριστερό μπακ σε ένα από τα τρία αμυντικά χαφ με τον Φούντα επίσης να αλλάζει θέση και να παίζει σαν αριστερό μπακ χαφ και την επιλογή Κατίδη αντί του Φουρτάδο στην κορυφή της επίθεσης Εννοείται πως όσα παραπάνω δούλεψε πριν λίγη ώρα ο Γερμανός κόουτς της ΑΕΚ δεν σημαίνει ότι θα γίνουν 100% πράξη στο ντέρμπι της Κυριακής μια και είναι απόλυτα λογικά να δοκιμάζει πράγματα!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ