2012-11-07 14:43:06
Φωτογραφία για 63.129 κιτρινόμαυρες καρδιές
Ήταν μια μέρα σαν σήμερα το 2004 όταν το ΟΑΚΑ φιλοξένησε το μεγαλύτερο Ενωσίτικο πάρτι που έχει στηθεί ποτέ. Φίλαθλοι της ΑΕΚ απ' όλη την Ελλάδα γέμισαν ασφυκτικά το Στάδιο για να δουν μια ομάδα που έβγαζε υγεία και αγάπη και ας μην είχε τα πολύ μεγάλα ονόματα. Να τη δουν να τα δίνει όλα απέναντι στον Ολυμπιακό και να την αποθεώνουν στο τέλος για τη μεγάλη της προσπάθεια.

Εκείνο το βράδυ όμως ήταν ο κόσμος που είχε κερδίσει. 63.129 έγραψε το μάτριξ και η ΑΕΚ είχε κάνει ρεκόρ προσέλευσης με τις εικόνες από το μεγαλειώδες κιτρινόμαυρο πάρτι να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

«Οι περισσότεροι παίκτες μας δεν έχουν παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσο κόσμο. Οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι υπερήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας. Εγώ είμαι. Πριν από δύο μήνες κανείς δεν μας υπολόγιζε. Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι παίζουν πολύ καλά και αυτό ήταν ένα κίνητρο για να γεμίσει ο κόσμος το στάδιο και να δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα» δηλώνει μετά το ματς ο τότε τεχνικός της ΑΕΚ, Φερνάντο Σάντο.


Η ανατροπή σε ένα λεπτό

Μια μέρα σαν σήμερα την περίοδο 93-94 η πρωταθλήτρια ΑΕΚ είχε υποδεχθεί στη Φιλαδέλφεια τον Ηρακλή. Ο Φάνης Τουτζιάρης, σε πολύ μεγάλη φόρμα τότε, είχε ανοίξει το σκορ στο 36' και όλα έδειχναν ότι ο Γηραιός θα έπαιρνε αποτέλεσμα. Η μεγάλη ΑΕΚ όμως της εποχής γύρισε το ματς μέσα σε ένα λεπτό. Στο 79΄ο Μιχάλης Βλάχος και δευτερόλεπτα αργότερα ο Τσιάρτας έκαναν το 2-1 και έδωσαν την Ένωση τη νίκη-βήμα για έναν ακόμα τίτλο.

aek365.com
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ