2012-11-07 14:30:07
Φωτογραφία για Πρώτος στόχος ο Κατσουράνης
Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ βρίσκεται ο Κώστας Κατσουράνης και μετά την λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκού, έχει ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στην Ένωση.

Ο διεθνής μέσος θεωρείται ως ο καταλληλότερος παίκτης για να ανεβάσει επίπεδο τον «Δικέφαλο», την στιγμή που ήδη άνθρωπος της ΑΕΚ έχει διαβιβάσει στον παίκτη το ενδιαφέρον της ομάδας.

Μάλιστα στον «Κατσούρ» έχει μεταφερθεί και συγκεκριμένη πρόταση, η οποία και έφτανε στις 200.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ». Από την πλευρά του ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν δείχνει αρνητικός, ωστόσο είχε τονίσει ότι πριν γίνει οποιαδήποτε κουβέντα, θα πρέπει πρώτα να λυθεί η συνεργασία του με το τριφύλλι.

Αυτό έγινε την Τρίτη, κάτι που σημαίνει ότι πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα ο 33χρονος μέσος παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο στην Ένωση, αφού θέλει να σιγουρευτεί ότι θα υπάρχει μία σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί απερίσπαστος.


Φυσικά πιθανή έλευση του Δημήτρη Βιντιάδη θα ανοίξει για τα καλά τον δρόμο της της επιστροφής του στην ΑΕΚ, αφού και για τον ίδιο οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι σε αυτή την περίπτωση η πρώτη επιλογή.

Όπως παράλληλα λένε όλοι στα Σπάτα, ο Κατσουράνης αποτελεί τον Νο1 στόχο της ΑΕΚ και σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά με τους υποψήφιους επενδυτές, τότε πιθανότατα θα γίνει κίνηση για να «κλειστεί» άμεσα ο έμπειρος χαφ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ