2012-11-07 08:00:08
Φωτογραφία για 3ήμερη Club SEAT απόδραση στο διαγωνισμό του μήνα!
Το Club SEAT αυτό το μήνα δίνει την ευκαιρία σε ένα από τα μέλη του, να ζήσει την απόλυτη εμπειρία test drive ενός αγαπημένου μοντέλου SEAT και να αποδράσει για λίγο από τα σύνορα της πόλης.

Ο διαγωνισμός του μήνα, που λήγει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, σου δίνει τη δυνατότητα με ένα απλό κλικ να διεκδικήσεις ένα μοναδικό 3ήμερο με ένα μοντέλο SEAT και δωρεάν διαμονή με πρωινό για 2 άτομα στο Ξενοδοχείο Πολύδροσος.

Το Ξενοδοχείο Πολύδροσος βρίσκεται στο Νομό Φωκίδας και αποτελεί το απόλυτο καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης και της ζεστής σπιτικής φροντίδας. Εδώ και τριάντα ένα χρόνια, προσφέρει παραδοσιακή φιλοξενία, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για αποδράσεις όλο το χρόνο. Χτισμένο στο γραφικό Πολύδροσο, έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός όσων θέλουν να βιώσουν την εμπειρία μιας απολαυστικής διαμονής. Οι λάτρεις των χειμερινών σπορ θα βρουν τον παράδεισό τους στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, ενώ όσοι αγαπούν την έντονη και κοσμική ζωή μπορούν να εξορμήσουν στην κοντινή Αράχωβα.


Στις 7 Δεκεμβρίου 2012, ένα SEAT θα σε περιμένει να ανάψεις τη μηχανή του και να ζήσεις την απόλυτη test driving εμπειρία ! Απόλαυσέ το, αξιολόγησέ το, άσε το να σε ταξιδέψει...

Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό με ένα απλό κλικ εδώ !

Το Club SEAT σου επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις και διαγωνισμούς, για αυτό μείνε συντονισμένος στην παρέα μας !

Έναρξη Διαγωνισμού: Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012Λήξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ