2012-11-06 20:02:02
Φωτογραφία για Στα εθνικά θέματα δεν χωρά μνημόνιο, λέει ο Ψωμιάδης
Την επανεξέταση επιβολής νέων φόρων στα κοινωφελή νομικά πρόσωπα, όπως η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, ζητά από την κυβέρνηση... ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Η λογική της ισοπεδωτικής εξίσωσης των πάντων με αποκλειστικό στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων στον κρατικό κορβανά δεν οδηγεί πουθενά», σημειώνει ο κ. Ψωμιάδης.

«Το ενδεχόμενο επιβολής νέων φόρων στα κοινωφελή νομικά πρόσωπα όπως η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, με το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην προώθηση και επιστημονική τεκμηρίωση των εθνικών μας θεμάτων και πρώτιστα του Μακεδονικού, οδηγεί νομοτελειακά στην αναστολή των δράσεων της, κάτι που ισοδυναμεί με εθνική αυτοκτονία, αυτές τις κρίσιμες, για τα εθνικά μας θέματα, στιγμές», υπογραμμίζει.

«Ας γίνει επιτέλους κατανοητό, πως στο όνομα του Μνημονίου δεν μπορούμε να καταργούμε τα πάντα. Στα εθνικά θέματα δεν χωρά Μνημόνιο. Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που απαγορεύεται να περάσουμε. Εύχομαι και ελπίζω, η κυβέρνηση να επανεξετάσει τη θέση της για να μην σταματήσει να ακούγεται η φωνή του Μακεδονικού Ελληνισμού», καταλήγει.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συγγνώμη για όλα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συγγνώμη για όλα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ