2012-11-06 19:14:07
Φωτογραφία για ΘΟΡΝ : ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το σύνθημα για καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό (11/11, 19:00) έδωσε ο Ντουάιτ Θορν, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου.

Το Περιστέρι υποδέχεται τους ερυθρόλευκους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1, με τον Αμερικανό γκαρντ να δηλώνει πως η ομάδα του πρέπει να φανεί ανταγωνιστική, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα τα δώσουμε όλα για να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάνοντας υπερήφανο τον κόσμο μας, τον οποίο περιμένουμε να είναι και πάλι στο πλευρό μας. Αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας» είπε χαρακτηριστικά ο Ντουάιτ Θορν, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στην ήττα του Περιστερίου από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική:

«Ένα κακό τρίλεπτο στην άμυνα στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν αρκετό ώστε να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάρει διαφορά και στην ουσία να πάρει τη νίκη. Αν δεν είχαμε αυτό το τραγικό διάστημα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά στην τέταρτη περίοδο. Θα ήταν άλλο παιχνίδι. Δεν μπορούμε, όμως, να γυρίσουμε το χρόνο πίσω γι’ αυτό και κοιτάζουμε μπροστά. Πλέον μας απασχολεί ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό».


Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Τζίμης Κουστένης στερήθηκε των υπηρεσιών του Ντάριν Γουίλιαμς στην σημερινή προπόνηση, αφού ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές, χωρίς πάντως η κατάστασή να εμπνέει ανησυχία και η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται από αύριο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ