2012-11-06 16:38:03
Φωτογραφία για Καλό Χωριό Κλήρου Λευκωσίας: Πλήρωσαν για 13 κολόνες, τους έβαλαν μόνο τρεις
Ένα ολόκληρο χωριό αναμένει εδώ και έναν περίπου χρόνο την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου να στείλει συνεργείο της για να τελειώσει τα έργα υπογειοποίησης του δικτύου της που άρχισε, όμως… ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Στο Καλό Χωριό της Κλήρου συγκεκριμένα ξεκίνησε η υπογειοποίηση και θα ολοκληρωνόταν με την τοποθέτηση 13 νέων κολόνων φωτισμού. Στην πορεία όμως και αφού αφαιρέθηκε ο φωτισμός από παλαιές ξύλινες κολόνες και τοποθετήθηκαν τρεις μόνο νέες μεταλλικές κολόνες, το έργο σταμάτησε. Και αυτό, επειδή η ΑΗΚ επικαλέστηκε έλλειψη κολόνων που «αναμένονται να εισαχθούν στην Κύπρου από μέρα σε μέρα».

Στο μεταξύ όμως, ο καιρός περνά και έτσι, συμπληρώθηκε ένας περίπου χρόνος που το Καλό Χωριό έχει κακό φωτισμό, αφού μεγάλο μέρος του κύριου δρόμου της κοινότητας, που διέρχεται έξω από το δημοτικό σχολείο, παραμένει τα βράδια στο σκοτάδι. Κάτοικοι της κοινότητας, που συχνά διαμαρτύρονται προς την οικεία τοπική Αρχή, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η πρόσφατη διάρρηξη που έγινε στο δημοτικό σχολείο του χωριού τους, να μην είναι άσχετη με το σκοτάδι που επικρατεί εκεί, λόγω των έργων που άρχισαν και δεν τελείωσαν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο «Φ» με τον κοινοτάρχη Καλού Χωριού Παναγιώτη Λάμπρου, ο τελευταίος επιβεβαίωσε τα πιο πάνω γεγονότα, τονίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, διότι η κοινότητα έχει πληρώσει το ποσό που της αναλογεί, σύμφωνα με την κοστολόγηση της ΑΗΚ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ