2012-11-06 16:32:11
Φωτογραφία για GET INSPIRED: Κόκκινο δερμάτινο μπουφάν!
Το δερμάτινο μπουφάν βρίσκεται ανάμεσα στα 10 βασικά κομμάτια που πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας αλλά και κάθε άντρα.

Και ειδικά το bikerσχέδιο που συνδυάζει το κλασσικό με το κομψό και το ροκ βρίσκεται στην κορυφή των δερμάτινων μπουφάν.

Μου αρέσει και αρέσει πολύ, όχι μόνο γιατί είναι όλα τα παραπάνω αλλά και γιατί όπως έχω ξαναπεί μπορεί να συνοδέυσει όλα μας τα looks, όλες τις ώρες.

Βέβαια η αγορά ενός δερμάτινου κομματιού είναι πάντα κάποιας αξίας και γι αυτό πολλές γυναίκες προτιμάνε να γίνεται σε κάποιο κλασσικό και ευκολοσυνδύαστο χρώμα και στο συγκεκριμένο ύφασμα επιλέγουν στις περισσότερες περιπτώσεις μαύρο.

Προσωπικά έχω ένα μαυρο δερμάτινο αλλά σε κλασσικο σχέδιο και σε biker έχω ένα γκρι ένα καφέ και ένα κόκκινο. Φυσικά όλα τα βρήκα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις σε πολύ καλη τιμή.

Πολλές φορές μου “λείπει” το μαύρο σε κάποιο ντύσιμο που κάνω αλλά δεν το έχω αποκτήσει και γιατί με καλύπτουν αυτά που ήδη έχω, και επειδή είναι και αυτό που φεύγει πιο εύκολα και άρα και το πιο δύσκολο να βρεθει στις εκπτώσεις.


Το γκρι και το καφέ τα απέκτησα γιατί μου άρεσαν πολυ σαν ποιότητα και σχέδιο, σε συνδυασμό με την τιμή.

Το κόκκινο ομολογώ πως το δοκίμασα απλά για να το βάλω και αυτό ήταν. Το ερωτεύτηκα.

Κι αν και το σκέφτηκα πολύ μεχρι να καταλήξω, είμαι και αρκετά αναποφάσιστη, δεν το έχω μετανιώσει καθόλου μιάς και μεταμορφώνει όλο μου το ντύσιμο αφού μου δίνει χρώμα όταν φοράω πιο βασικά και ουδέτερα χρώματα.

Μην το φοβηθείτε λοιπόν καθόλου!

Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει, ανοιχτό ή πιο σκούρο, και φορέστε το με μαύρο και λευκό που του πάνε πολύ ή και με jean, navy blue, μπεζ, γκρι, λεοπάρ σε μικρές δόσεις και διακριτικά εμπριμέ.

Δείτε και εμπνευστείτε: 

http://chicandsilk.blogspot.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ