2012-11-06 10:24:02
Φωτογραφία για Χορτάσαμε σώσιμο..., δηλώνει αναγνώστης
Λοιπόν Φτάνει άλλο Σώσιμο, φτάνει άλλα μέτρα!! Μας σώνετε με τη μειωση μισθων για όσους δουλεύουνε... Μας σώνετε που θα βγάλετε και άλλους δεκάδες χιλιάδες άνεργους., που θα βαλετε 150 νέους φόρους και καθε λογής χαράτσια.

Kαι μάλιστα εχετε το Θράσος να εκβιάζετε οτι......δεν θα χουμε πετρέλαιο, φαρμακα, θα γίνει χάος κλπ κλπ....Μας τα πατε, μας τα ξαναπατε, ήδη σωσατε τη χώρα αλλες 6-7 φορές τα τελευταία 2μιση χρόνια, και κατα μαγικό τρόπο το σωσιμο σας, μας φτάνει σε ενα νέο σημείο πάτου που θέλει νέο σωσιμο.. .....Γιατί?? τωρα εχουμε φάρμακα και ασφάλεια και δεν το ξερουμε? Η εχουμε πετρέλαιο που η τιμή του ειναι στα υψη??... ή εχουμε ιδιοκτησια στην ουσία?? Λέτε θα αδειάσουν τα ράφια! ΓΙΑΤΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ???

Εχουμε νομίζω το χειρότερο καπιταλιστικογεννές κομουνιστικό κάκιστης μορφής σύστημα κλεπτοκρατίας .....ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ..και οχι 2 μέρες απεργίας, αλλα  Διαρκείας. και λίγα λέω. Η λύση ειναι Ολική Ανατροπη και διώξιμο καθε γραβατωμενου τοκογλύφου ληστή. Με οτι αυτο και να σημαινει. Πολεμο? Πείνα? ..Άλλωστε εκει μας φτάνετε, δεν φοβόμαστε.

Αντε πρωι πρωι...και λίγα λέω.... Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ