2012-11-06 02:28:53
Φωτογραφία για Τα τρολλάκια του διαδικτύου..Μετά την μπούρδα με την δήθεν αυτοκτονία Τσάκωνα...έβγαλαν σενάριο για τσακωμό Μιχαλολιάκου Κασιδιάρη..
Δεν πρόλαβαν να διαγράψουν την πατάτα που έκαναν με την δήθεν αυτοκτονία Τσάκωνα όσοι μπλογκερ την αναδημοσίευσαν..και βγήκε νέα...αυτή τη φορά με τον "τσακωμό" Κασιδιάρη Μιχαλολιάκου..Λες και μπορεί να έχει κανένας τους πληροφορίες από το εσωτερικό ενός κόμματος με στρατιωτική πειθαρχεία,όπως είναι η  Χρυσή Αυγή.

Εμείς το είδαμε στο μαϊμουδομπλογκ troktiko...που εκμεταλλεύτηκε και έκλεψε το όνομα από το δημιούργημα του Γκιόλια την εποχή που όλοι θρηνούσαν την άνανδρη δολοφονία του.

Δυστυχώς στην Ελλάδα κάτι τέτοιοι πετυχαίνουν και μάλιστα χωρίς κόπο. 

Διαβάστε το νέο ανέκδοτο που δημοσιεύσαν. 

(Προφανώς από κάπου θα το έκαναν κι αυτό copy paste χωρίς αναφορά της πηγής)

 Στο χειρότερο δυνατό σημείο που βρίσκονται οι σχέσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολίακου με τον βουλευτή κ. Κασιδιάρη. Όπως πληροφορούμαστε ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγορεί τον κ. Κασιδιάρη για δημιουργία φράξιας μέσα στο κόμμα που έχει στόχο την ανάδειξη του μελλοντικά στην ηγεσία. Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η τάση για υπέρμετρη προβολή που εμφανίζει ο νεαρός βουλευτής. Πάντως εκτός από αυστηρές συστάσεις ο κ. Μιχαλολιάκος προχώρησε σε ένα βήμα παραπάνω. Ανέθεσε στον βουλευτή κ. Παναγιώταρο οργανωτικές και επικοινωνιακές αρμοδιότητες που βρίσκονταν μέχρι τώρα στην δικαιοδοσία του κ. Κασιδιάρη.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ