2012-11-05 23:51:51
Φωτογραφία για Παλικαρίσια νίκη με ανατροπή ! (2-1)
Νίκη-οξυγόνο με παλικαρίσιο τρόπο και ανατροπή πέτυχε ο Άρης επί της Βέροιας με 2-1 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του

πρωταθλήματος της Superleague στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Άρη καθώς στη πρώτη ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού η Βέροια ευτύχησε να προηγηθεί μετά από ατομική ενέργεια του Ολαϊτάν που τη κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Καλτσά με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

Ο Άρης προσπάθησε να φέρει τον αγώνα στα ίσια όταν ο Κουκουλάκης στο 6' αρνήθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλογέρη στον Καζναφέρη.

Η πίεση άρχισε να γίνεται εντονότερη από πλευράς Άρη και λίγο πρίν τη συμπλήρωση του ημιώρου οι "κίτρινοι" έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Γκέσιο που με κοντινή κεφαλιά έστειλε μόλις λίγο έξω τη μπάλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πέρεθ.

Η Βέροια θα μείνει με 10 ποδοσφαιριστές με την αποβολή του Μπαργκάν στο 44' μετά από πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Οικονομόπουλο.


Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη Βέροια να είναι καλά οργανωμένη αμυντικά και με το υπέρ της σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να εκμεταλλευτεί και το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 57' της αναμέτρησης δικαιώθηκε με τον... συνήθη ύποπτο Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός υποδέχτηκε τη μπάλα μετά από κεφαλιά του Γκέσιου και με απλό άγγιγμα άλλαξε τη πορεία της μπάλας καταλήγοντας στη δεξία γωνία της εστίας του Πέρεθ γράφοντας το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανυγηρισμούς.

Τρία λεπτά αργότερα η Βέροια θα μείνει με 9 ποδοσφαιριστές μετά από επίσης σκληρό μαρκάρισμα του Σνάουτσνερ απέναντι στον Γιαννιώτα.

Όπως ήταν αναμενόμενο το γήπεδο "έγειρε" στη κυριολεξία με τον Άρη να ψάχνει το δεύτερο γκολ και την ανατροπή.

Το 2-1 δεν άργησε να έρθει στο 69' μετά από κόρνερ του Καπετάνου και τον Πέρεθ να απομακρύνθει λανθασμένα πάνω στον Γκέσιο.

Ο τελευταίος που αποδείχτηκε και "χρυσή" αλλαγή με όμορφο και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα της Βέροιας να μη μπορεί να αντιδράσει.

Ο Άρης στο τελευταίο εικοσάλεπτο διαχειρίστηκε με σωστό τρόπο το υπέρ του σκορ πανηγυρίζοντας μια πολύτιμη και τεράστιας σημασίας νίκης.

Οι κίτρινοι τέλειωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Καζναφέρη που αντίκρυσε τη κόκκινη κάρτα λίγο πρίν το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Άρης με τη σημερινή του νίκη "σκαρφάλωσε" στην 8η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και δείχνει ότι βρίσκεται σαφώς σε ανοδική πορεία μετά τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών δεν υπάρχουν λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ.

Άρης : Βελλίδης, Παπαζαχαρίας (Καπετάνος 64') , Πουλίδο (Παντίδος 31'), Σουνάς (Γκέσιος 26'), Μαργαρίτης, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος, Κοέλιο, Γιαννιώτας, Αγκάνθο, Καζναφέρης (κοκ.83')

Βέροια : Πέρεθ, Ορέστες, Καλτσάς (Τόμας 66'), Καλί, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Παυλίδης, Ιωάννου (Ζε Βιτόρ 46') , Μπαργκάν (κοκ.44'), Σνάουτσνερ (κοκ.60') , Καφές (Παυλίδης 75')
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ