2012-11-05 22:44:07
Φωτογραφία για Μία Αμερικανίδα μοιράζει αγκαλιές και αμείβεται αδρά…
Μοιράζει αγκαλιές δεξιά κι αριστερά έναντι, βεβαίως, αδράς αμοιβής… Ο λόγος για την 29χρονη Τζάκι Σάμιουελ από τη Νέα Υόρκη η οποία αν και μητέρα, δεν έχει ηθικούς φραγμούς για την πρωτότυπη δουλειά της. Χρεώνει περίπου 44 ευρώ την ώρα για να κάνει αγκαλίτσες σε αγνώστους.

Όταν βρίσκεται επί τω έργω , φοράει πιτζάμες και δεν αφήνει, όπως η ίδια επισημαίνει, κανένα να την παρενοχλήσει σεξουαλικά . «Το σεξ δεν περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες μου», γράφει για την Τζάκι η βρετανική ταμπλόιντ «Telegraph” αναφερόμενη στην “χρυσή επιχείρησή” της – σε μία ημέρα , μπορεί να βάλει στο… ταμείο της πάνω από 330 ευρώ. Πολλοί ωστόσο, είναι αυτοί που θεωρούν ότι είναι χειρότερη από πόρνη γιατί πιστεύουν ότι οι αγκαλιές είναι κάτι πιο προσωπικό από ότι το σεξ. Ωστόσο, ένας από τους πελάτες της, ο Τιμ, έσπευσε να την υποστηρίξει.

«Με βοήθησε να ξεχάσω μία άσχημη σχέση», υποστηρίζει ο Τιμ επισημαίνοντας ότι η δουλειά της Τζάκι είναι ευεργετική.

«Ακόμα κι αν ξεκινήσω μία νέα σχέση, θα επισκέπτομαι την Τζάκι…» Αρχισε να αγκαλιάζει αγνώστους έναντι αμοιβής όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια για να μπορεί να πληρώσει τις σπουδές της. Σήμερα τα χρήματα είναι υπεραρκετά για να μεγαλώσει μόνη της το μικρό της γιο. Η πελατεία της περιλαμβάνει κυρίως συνταξιούχους, βετεράνους πολέμου αλλά και ανθρώπους που έχουν προβληματικές σχέσεις. Αλλά και περίεργους που θέλουν απλά να δούνε από κοντά την...δουλειά της.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ