2012-11-05 11:17:03
Φωτογραφία για Η πονεμένη ιστορία του κτηρίου του ΙΚΑ στη Λάρισα
Επαψε από καιρό να αποτελεί κοινό στόχο και μοχλό πίεσης των φορέων της πόλης...Στις μέρες μας είναι πολύ λιγότερες οι φωνές που επιμένουν για την αναγκαιότητα της κατασκευής του.

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, για παράδειγμα Διαβάστε τι επισημαίνει σε πρόσφατη παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΕΚΛ Τάσος Τσιαπλές: «Στις 27 Ιουλίου 2011, κατά την επίσκεψη του στη Λάρισα, ο διοικητής του ΙΚΑ, κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, με δηλώσεις του μας διαβεβαίωνε ότι στις αρχές του 2012 θα γινόταν η δημοπράτηση του νέου κτηρίου του ΙΚΑ στη Λάρισα και η εγκατάσταση του εργολάβου ο οποίος θα κατασκεύαζε και θα παρέδιδε το κτίριο για χρήση στους ασφαλισμένους το 2014.

Ένα έργο που έχει στοιχειώσει εδώ και μια δεκαετία, από την κατεδάφιση του παλιού, αποτελώντας ταυτόχρονα πληγή για τα οικονομικά του ΙΚΑ, αφού δαπανά πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως για τα ενοίκια των κτιρίων που στεγάζεται σήμερα.


Για άλλη μια φορά οι δήθεν δεσμεύσεις, αποδείχτηκαν ψεύτικα και μεγάλα λόγια. Όμως η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι.

Απαίτηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας και όλων των ασφαλισμένων, του προσωπικού και των γιατρών του ΙΚΑ, είναι να τελειώσει αυτή η κοροϊδία.

Να προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση και κατασκευή του κτιρίου του ΙΚΑ στη Λάρισα».

Το εξωφρενικό είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα κόπτονται για τις επώδυνες προσπάθειες μείωσης των δαπανών – ελέω Τρόικας και κρίσης – στο συγκεκριμένο θέμα δεν έκαναν όσα έπρεπε, προκειμένου να εξοικονομήσουν ποσά απαραίτητα και αδίκως ξοδεμένα εδώ και μια δεκαετία.
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ