2012-11-05 09:16:20
Φωτογραφία για 29χρονη βγάζει 200 ευρώ την ημέρα καλώντας αγνώστους για να κοιμηθούν αγκαλιά
Εξαιρετικά επικερδής -αν και προφανώς δυνητικά επικίνδυνη- αποδείχτηκε η ιδέα της Τζάκι Σάμουελ να ξεκινήσει να εργάζεται ως επαγγελματίας «αγκαλιάστρια» με έδρα το σπίτι της στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης Πλέον πάνω από 30 άγνωστοι (κυρίως άντρες) της χτυπούν κάθε εβδομάδα την πόρτα προκειμένου να κοιμηθούν μαζί της.

«Υπάρχουν κάποιοι που με θεωρούν κάτι χειρότερο από πόρνη γιατί θεωρούν ότι η αγκαλιά είναι κάτι πιο προσωπικό από ότι το σεξ. Εγώ απλά το θεωρώ υγιές και διασκεδαστικό». Αυτό δηλώνει η 29χρονη Τζάκι Σάμουελ που έχει καταφέρει να στήσει μια «μπίζνα» που της αποφέρει γύρω στα 200 ευρώ ημερησίως. Και μάλιστα χωρίς να υπάρχει σεξουαλική επαφή οποιαδήποτε είδους.

«Κάποιοι πελάτες μου έρχονται γιατί έχουν πεθάνει οι γυναίκες τους και αισθάνονται την ανάγκη να αγγίξουν κάποιον. Άλλοι επειδή είτε μόλις χώρισαν, είτε βρίσκονται σε μια προβληματική σχέση και χρειάζονται λίγη ηρεμία. Τέλος υπάρχουν και οι περίεργοι».

Η Τζάκι χρεώνει 60 δολάρια τη ημέρα και μόλις προσέλαβε και βοηθό, την Κολίν, προκειμένου να προλάβει την ζήτηση. Οι πελάτες έρχονται στο σπίτι της Τζάκι στο Ρότσεστερ και έχουν δικαίωμα να πάρουν ένα υπνάκο όπου θέλουν, αν και συνήθως προτιμούν το διπλό κρεβάτι.
iefimerida
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός της Δευτέρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός της Δευτέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ