2012-11-04 20:18:03
Φωτογραφία για Ο Πάζης, ο Ακριτίδης και το... “Θα τα γκρεμίσω όλα” - Στα μαχαίρια οι καλλιτέχνες;
Δύο γνωστοί τραγουδιστές κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο ένα κομμάτι του Πάνου Φαλάρα και τα "όργανα" άρχισαν μιας και θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Δεν ξέρουμε αν φταίει η επιτυχία των party “Ηλία.. Ρίχτο, Βιετνάμ” αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα τελευταία η ταινία του Παντελή Βούλγαρη “Όλα είναι Δρόμος” έχει επανέλθει δυναμικά στην επικαιρότητα.

Μάλιστα έχουμε “βρεθεί” μπροστά σε μια σύμπτωση ίσως με δυο γνωστούς τραγουδιστές να κυκλοφορούν την ίδια περίοδο το ίδιο κομμάτι του Πάνου Φαλάρα “Θα τα γκρεμίσω”.

Ο Χρήστος Πάζης και Χάρης Ακριτίδης ζήτησαν απο τον Πάνο Φαλάρα τα δικαιώματα να ερμηνεύσουν το κομμάτι.

Η αρχή έγινε τον Μάιο απο τον Χρήστο Πάζη που στην συνεργασία που είχε με τον Πάνο Φαλάρα, ζήτησε να ερμηνεύσει σε διασκευή το κομμάτι που σας αναφέραμε. Την άδεια την πήρε γραπτώς αλλά πέντε μήνες πέρασαν και δεν είχε ηχογραφήσει στο στούντιο κάτι.


Στη συνέχεια, πριν λίγες εβδομάδες ο Χάρης Ακριτίδης πήρε τηλέφωνο τον γνωστό στιχουργό Πάνο Φαλάρα και του ζήτησε την άδεια να διασκευάσει το συγκεκριμένο κομμάτι και η απάντηση που πήρε ήταν η εξής:

"Μιλήστε με τον Χρήστο και αν τα βρείτε πές το". Το αποτέλεσμα; Ο Χάρης Ακριτίδης το ηχογράφησε και το κυκλοφόρησε το κομμάτι όπως και ο Χρήστος Πάζης την ίδια περίοδο, με τον δεύτερο να είναι ένα βήμα πριν πάει στα δικαστήρια τον συνάδελφό του ώστε να το αποσύρει.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τις ερμηνίες των Χάρη Ακριτίδη, Χρήστου Πάζη και τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή: patrasevents.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ