2012-11-04 15:30:03
Φωτογραφία για Ελληνική άμυνα μετά από δέκα χρόνια!
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ετοιμάζει αμυντική τετράδα με Έλληνες παίκτες για το ματς με την ΑΕΚ, κάτι που είχε να συμβεί από το 2002, σε αναμέτρηση και πάλι με την Ένωση, αλλά στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Τα προβλήματα με τους τραυματισμούς του Πίντο και του Μπουμσόνγκ, καθώς και το ότι ο Βελάσκες δεν είναι 100% έτοιμος και μπήκε στην αποστολή κάνοντας ατομικό, συντελούν σε μία 11άδα στην οποία είναι πολύ πιθανόν να δούμε τέσσερις Έλληνες στην άμυνα. Όπως παρουσιάζει το Goal, αυτό έχει να συμβεί από το 2002!

Κοινό σημείο μόνο ο Σεϊταρίδης, ο οποίος ήταν στους «πράσινους» και τότε και τώρα. Γιάννης Γκούμας, Σωτήρης Κυργιάκος και Τάκης Φύσσας ήταν οι υπόλοιποι της άμυνας, με τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια. Και προπονητής πάλι Πορτογάλος, ο Φερνάντο Σάντος, με το γκολ του Ίλια Ίβιτς να χαρίζει τη νίκη στην Ένωση στην παλιά της έδρα.

Ο... νυν Πορτογάλος του Παναθηναϊκού, ελπίζει σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, δοκιμάζοντας ένα σχήμα που δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει. Ο Σπυρόπουλος αριστερά, ο Σεϊταρίδης δεξιά και ο Βύντρα με τον Τριανταφυλλόπουλο αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό κεντρικό δίδυμο.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ