2012-11-03 01:13:31
Φωτογραφία για Πόλεμος..Εξοργισμένοι Έλληνες κατέστρεψαν 2 μαγαζιά αλλοδαπών στον Αγ Παντελεήμονα..Δώδεκα προσαγωγές ημεδαπών έκανε η αστυνομία
Κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στις 21:00 στην οδό Αγ. Μελετίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αυξημένη εγκληματικότητα στην περιοχή που τους έχει κάνει να ζουν μία καθημερινότητα τρόμου. Φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους ενώ δεν αισθάνονται ασφαλείς ούτε ακόμη και όταν κάθονται κλειδωμένοι μέσα σε αυτά.

Κάτοικοι που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από τις οδούς Μιχαήλ Βόδα, Αχαρνών και δίπλα από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, μανιασμένοι και εξαγριωμένοι για την άδικη επίθεση στον Αργύρη, τον τελευταίο κομμωτή Έλληνα της περιοχής που προσπαθούν να τον εκδιώξουν για την νομή της παράνομης αγοράς, πέρασαν σαν λαίλαπα και έκαναν γυαλιά καρφιά 2 μαγαζιά φαινόταν από τις πινακίδες ότι ήταν ιδιοκτησίας αλλοδαπών στην Αγίου Μελετίου . Σύμφωνα με μαρτυρίες έσπασαν βιτρίνες, έσπασαν εξοπλισμούς μαγαζιών, ενώ εν συνεχεία άφησαν πίσω τους βομβαρδισμένο τοπίο.

Κυκλοφόρησε μια φήμη ότι ένας αλλοδαπός βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Αγίου Μελετίου. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά ο αλλοδαπός δεν ήταν εκεί!!!! Κάποιοι είπαν ότι υπήρχε τραυματίας και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε νοσοκομείο. Πάντως η αστυνομία τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία τραυματισμού. .

 Μετά τις καταστροφές ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και , ακολούθησε νέα ένταση, με την αστυνομία να κάνει περιορισμένη χρήση χημικών και προχώρησε σε 12 προσαγωγές ατόμων για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια. Η κατάσταση στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, ειδικά και μετά το τελευταίο περιστατικό με τον Αργύρη, είναι πλέον εκτός ελέγχου και προκαλεί μεγάλη ανησυχία για το πώς θα εξελιχθεί.

  video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η χανούμισσα... Sophie Turner
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η χανούμισσα... Sophie Turner
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ