2012-11-03 01:07:56
Φωτογραφία για Που να πάς έτσι!!!
Σε ένα θεωρητικά εύκολο βράδυ (πριν τον αγώνα), ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Τσεντεβίτα, αλλά τελικά επικράτησε με 79-77 και πέτυχε τη δεύτερή του νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με ένα τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου, ενώ μόλις οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς το καλάθι του Ολυμπιακού, ανέλαβε δράση ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης σταμάτησε στους 14 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και έδωσε στην ομάδα του μία καλή διαφορά απέναντι στην Τσεντεβίτα που κατάφερε όμως να μείνει κοντά στο σκορ.

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 22-16 υπέρ της ομάδας του Πειραιά, ενώ στη συνέχεια η ομάδα της Κροατίας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, «χτυπώντας» το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα στον αιφνιδιασμό.

 Το σκορ στα μέσα της δεύτερη περιόδου έγινε 31-31 με τον Έλληνα τεχνικό να είναι έξαλλος με την αμυντική εικόνα της ομάδας του, ενώ η Τσεντεβίτα κατάφερε μάλιστα να περάσει και μπροστά με 33-31. Στη συνέχεια όμως ο Κώστας Παπανικολάου… ξελάσπωσε την ομάδα του στην επίθεση με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει και πάλι μία μικρή διαφορά, καθώς το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με 42-35.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να… εξαφανίσουν τη διαφορά που είχε πάρει ο Ολυμπιακός, ωστόσο λίγο πριν φτάσουν στον στόχο τους, ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το σύνθημα στους υπόλοιπος συμπαίκτες του. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν να παίζουν καλή άμυνα, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τον δρόμο προς το… πλεκτό.

Ο Κάιλ Χάινς… ξεκλείδωσε την άμυνα των Κροατών, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν μία καλή διαφορά, λόγω των κακών επιθετικών επιλογών. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 56-53 για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου να πάρουν το προβάδισμα με 61-56.

 Η αντίδραση ήρθε αρχικά από τον Χάινς και στη συνέχεια από τον Σπανούλη, ενώ ακολούθησε και ο Σλούκας. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν σε 68-68, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν δύο φορές να προηγηθούν ξανά, ωστόσο οι Πρίντεζης και Σλούκας έδωσαν τις απαντήσεις και ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα με 75-74, 39’’ πριν το τέλος του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο ευκαιρίες να βάλουν καλάθι και ο Κώστας Παπανικολάου από τη γραμμή των βολών έγραψε το τελικό, έκανε το 77-74, οι Κροάτες δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καλό στα τελευταία δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη με 79-77.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 42-35, 56-53, 79-77.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πνιγμός 74χρονης στη Ρόδο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πνιγμός 74χρονης στη Ρόδο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ