2012-11-02 16:15:02
Φωτογραφία για Η Πάφος λαμβάνει μέρος στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συνεχίζοντας τις προσπάθειες προβολής και προώθηση της επαρχίας στο εξωτερικό ως... τουριστικό προορισμό, λαμβάνει μέρος σε μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες διεθνής τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης την World Travel Market (WTM) 2012, Λονδίνου.

Η έκθεση διαρκεί 4 μέρες από τις 5-8 Νοεμβρίου 2012 και η Επαρχία Πάφου συμμετέχει και φέτος με ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο μέσα στο περίπτερο του ΚΟΤ

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι δεκάδες είναι οι ξενοδόχοι που θα συμμετάσχουν, ενώ κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με διοργανωτές ταξιδίων και άλλους τουριστικούς παράγοντες ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί διαφημιστικό υλικό σε τουριστικούς πράκτορες και επισκέπτες της έκθεσης.

Επίσης σ’ αυτή την έκθεση ο φορέας τουρισμού θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί όσον αφορά τον προγραμματισμό του 2013 και θα αποκομίσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις προβλέψεις όσο αφορά την ροή των τουριστών από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Πάφο-Κύπρο για την ερχόμενη σεζόν.


Η βρετανική αγορά είναι η πρώτη σε προτεραιότητα τουριστική αγορά για την Πάφο γι’ αυτό και οι φορείς του τουρισμού αποδίδουν μεγάλη σημασία και ενδιαφέρον. Λόγω της επιβράδυνσης της αγγλικής οικονομίας και του έντονου ανταγωνισμού από γειτονικές μας κυρίως χώρες τώρα είναι ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη για αποτελεσματικότερη και πιο εντατικοποιημένη προβολή τόσο σε εθνικό όσο και περιφερειακό επίπεδο, καταλήγει η ανακοίνωση .

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ