2012-11-02 09:59:38
Φωτογραφία για Πάτρα: Σήμερα η ιατροδικαστική έκθεση για την άγρια δολοφονία της 84χρονης
Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη που βρέθηκε νεκρή, φιμωμένη και δεμένη χθες το πρωί στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους στην Πάτρα.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της άτυχης γυναίκας η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, από ασφυξία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, η ηλικιωμένη ήταν δεμένη με αυτοκόλλητη ταινία την οποία ο δράστης ή οι δράστες είχαν περάσει γύρω από το κεφάλι της προκειμένου να της κλείσουν το στόμα... Όμως η ταινία έκλεισε και την μύτη της άτυχης γυναίκας και έτσι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η αστυνομία ερεύνησε προσεκτικά τον χώρο, όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρει ίχνη των δραστών. Οι γείτονες μιλούν για μία καλοσυνάτη γυναίκα η οποία παρά το γεγονός πως πρόσφατα – πριν έξι μήνες – είχε χάσει την κόρη της, ήταν χαμογελαστή, είχε καλές σχέσεις με όλους και κάθε πρωί έκανε τις αγορές της από τα μαγαζιά.


Όπως σχολίασε μία γειτόνισσα «πήγαινε στο μανάβικο, καθόταν και έπινε καφέ με την ιδιοκτήτρια. Μάλιστα τα ξημερώματα διαρρήκτες έκλεψαν και το μανάβικο που βρίσκεται στον από πάνω δρόμο. Ζούγκλα έχουμε γίνει. Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε».

Οι δράστες πάντως σύμφωνα με την Αστυνομία, προφανώς μπήκαν από τον ακάλυπτο του σπιτιού, αφού πρώτα ανέβηκαν από μία ράμπα, η οποία κάνει εύκολη την πρόσβαση στον πρώτο όροφο του σπιτιού που διέμενε η άτυχη γυναίκα. Σήμερα θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση από την οποία θα εντοπιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της ηλικιωμένης όπως και ο ακριβής χρόνος θανάτου της.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ